Societate

Publicat Vineri, 14 octombrie 2016 , ora 13:00, de Cristina Stancu

După ce mama și-a părăsit fetița de numai o lună, tatăl fetiței i-a scris femeii această scrisoare

O poveste incredibilă!


Totul a început cu un eveniment fericit, în ianuarie 2015 Richard Johnson, care pe atunci avea 21 de ani, a devenit fericitul tată al unei fetițe fumoase și sănătoase, numită Persephone. Din nefericire, peste numai o lună de la nașterea micuței, mama ei a ales să îi ia fetița și să fugă cu ea în California, dar apoi s-a răzgândit și i-a spus lui Richard că dacă nu vine repede să o ia o va abandona într-un orfelinat! Tatăl, fericit că își va recupera măcar fiica, a luat primul a vion și a mers după copil.

Se pare că plecarea mamei a fost cauzată de depresia postnatală, iar Richard a trebuit să învețe de unul singur cu m să fie tată. El și-a spus povestea pe un grup de pe Facebook, special pentru tați, grup care l-a ajutat să nu mai fie îngrozit de sarcina uriașă pe care o avea de îndeplinit.

scrisoare-2.jpg

Pe acest grup, numit Life of Dad, a publicat el următoarea scrisoare, care a devenit rapid virală, deoarece exte extrem de emoționantă și a inspirat oameni diferiți din întreaga lume. Iată mesajul său:

,,Life of Dad,

Numele meu este Richard Johnson și sunt tatăl singur al lui Persephone, o fetiță minunată. Mama ei ne-a părăsit la o lună de la nașterea ei. Încă nu știm exact de ce, dar credem că depresia postnatală a jucat un anumit rol. În primele săptămâni, în care am fost doar noi doi, am găsit întâmplător pagina voastră. Eram atât de emoționat și speriat de faptul că sunt tată în general, dar devenisem și tată singur și trebuia să îndeplinesc două roluri. Nu eram sigur că mă pot descurca.

Citeam zilnic toate cărțile „noilor părinți", pe care le găseam și am urmărit mai mult de 1000 de ore de video-uri pe YouTube despre orice - de la împletirea părului, vopsitul unghiilor și până la teorii despre rezolvarea diferitor probleme părintești. Apoi am început să urmăresc pagina voastră mai îndeaproape și am văzut că există și alți tați, care se află în situații similare cu a mea. Această pagină a devenit cel mai mare sprijin al meu și într-adevăr m-a ajutat să trec prin toate greutățile.

Ambii suntem foarte fericiți acum și continuăm să creștem în fiecare zi. Fiica mea are deja 10 luni, iar eu am început să primesc constant întrebări despre părinție de la prietenii mei. Eu și fetița mea am parcurs un drum lung și, cu siguranță, datorăm acest lucru paginii „Life of Dad" și persoanelor implicate în ea. De aceea, noi doi vrem să vă mulțumim.

Cu sinceritate,

Persephone și Richard Johnson

scrisoare-3.jpg

Dacă crezi că această scrisoare îi va ajuta și pe alți părinți, distribuie informația.


Sursa: perfectmedia.tv
Ads

Cele mai citite stiri de azi