Diverse actualitati

Publicat Joi, 13 octombrie 2016 , ora 12:00, de Cristina Stancu

E cea mai grasă femeie din lume și trebuie să facă dragoste de 7 ori pe zi. Motivul e șocant

De ce face această femeie așa ceva?


Pauline Potter a ajuns în Cartea Recordurilor drept cea mai grasă femeie din lume și a uimit întreaga lume atunci când a declarat că dorește să slăbească printr-o metodă mai neconvențională, deoarece tot ce încercase până în acel punct nu o ajutase cu nimic.

Femeia a acordat un interviu șocant pentru publicația Daily Star în momentul în care avea peste 300 de kilograme. Ea era imobilizată la pat, a se ridica pentru a sta în picioare era un pericol pentru viața ei, deoarece scheletul său nu îi mai putea susține greutatea exagerată.

Pe stradă era altă problemă, și altă soluție ciudată, dacă avea nevoie să meagă undeva, Pauline era transportată cu un scooter special, deoarece a merge îi era imposibil pentru ea. Văzând că greutatea e pe care să o ucidă a încercat mai multe variante de a slăbi, dar nu a avut succes cu niciuna.

A dat de soluția salvatoare accidental: s-a întâmplat ca după o noapte de dragoste cu fostul ei soț să observe că a slăbit puțin, de atunci a continuat tot așa, și spune că rezultatele sunt remarcabile. A început să facă dragoste de șapte ori pe zi și pretinde că a slăbit 40 de kilograme de când procedează astfel.

Pauline spune că nu vrea să renunțe până când nu ajunge să se poată plimba cu bicicleta împreună cu copilul ei. Iată ce spune fostul soț al femeii despre experiențele lor intime: ,,Este dificil să o poziționez și să-i găsesc zonele erogene pentru că are destul de multă grăsime la nivelul regiunii pelviene. Dar mă excită atunci când știu că este satisfăcută. Totuși, atunci când s-a urcat pe mine, îmi amintesc că nu mai puteam respira".

Iată cum arată femeia acum:

pauline-2.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi