Diverse actualitati

Publicat Luni, 17 octombrie 2016 , ora 10:37, de ROL.ro

EL este cel care ne-a ÎMBOLNĂVIT INTENȚIONAT pe toți de SIDA

Robert Gallo, director al Institutului pentru Virologie Umană și co-descoperitor al virusului SIDA spune că, de fapt, acest virus nu a fost descoperit ci a fost creat în mod intenționat pentru a depopula planeta. 


În aprilie 1984, Robert Gallo a înaintat o cerere de brevetare a descoperirii sale, respectiv virusul HIV/SIDA. În mod normal, aprobarea unui brevet atrage beneficii materiale pentru inventator ori de câte ori invenția este folosită sau menționată. Ceea ce ne face să ne întrebăm cum de domnul dr. Gallo nu a înaintat până acum niciun proces de recuperare a pagubelor materiale pricinuite de uzul invenției în tot acest timp... 
  
gallo_large_131.jpg

Oricât de bizar ar părea, este o întrebare de bun-simț. Numeroasele dovezi științifice indică în mod clar faptul că virusul SIDA este un brand secundar al programului american Virusul Special. Programul Virusul Special este un program virologic federal inițiat în anul 1962 și încheiat în 1978. Ulterior, Virusul Special a fost administrat pe post de „supliment” injectabil pe durata campaniilor de vaccinare din Africa și din Manhattan. 
  
La scurt timp după această campanie, în lume a izbucnit un focar de infecție în masă cu un virus non-uman total diferit de cele existente în acel moment și foarte contagios. Graficul evoluției și răspândirii virusului HIV indică faptul că SUA a căutat la un moment dat o „particula virala” care să dezechilibreze complet și în mod deliberat mecanismele defensive ale organismului. 
  
Programul în discuție a căutat să modifice ordinul particulei de virus astfel încât să se încadreze și într-o categorie de „boli casectizante” denumită „Visna”. Potrivit procedurilor SUA, SIDA reprezintă un proces biologic de dezvoltare în laborator a straniului virus Visna, detectat prima dată în Islanda la un eșantion de oi. În prezent, cercetătorii americani și din toate celelalte țări ale lumii susțin cu vehemență că virusul SIDA a luat naștere în laborator. 

maxresdefault.jpg
  
Acest amănunt este confirmat și de natură „multi-matisata” a secvenței biologice a virusului HIV, respectiv de teză științifică a dr. Gallo din 1971 cu titlul „Transcriptaza inversă a particulelor virale de tipul C de origine umana”. Ori teză de specialitate asupra Virusului Special a lui Gallo din 1971 este identică cu cea publicată la anunțarea descoperirii virusului SIDA în 1984. 
  
O analiză mai atentă a demersurilor indică faptul că medicul a înaintat cerere de brevetare a virusului SIDA înainte de anunțarea oficială a existenței acestuia. La începutul acestui an, dr. Gallo a demisionat din funcția de „director de proiect” al programului federal de proiectare de virusuri cu numele Virusul Special. 
  
Organigrama programului și cele 15 rapoarte de progresie reprezintă o dovadă incontestabilă a implicării Statelor Unite în reducerea controlată a populației lumii prin intermediul unui virus hibrid proiectat să „extermine” omenirea. Având în vedere acest lucru, se pare că SUA este cea care le datorează de fapt dividende din drepturi de autor victimelor nevinovate, și nu invers, însoțite bineînțeles de scuze oficiale pentru pagubele ireparabile pricinuite. 
  
Toată atenția este ațintită în prezent asupra echipei medicale din cadrul Biroului de Contabilitate SUA, aflată sub conducerea lui William J. Scanlon. Între anii 1964 și 1978, programul virologic federal secret a cheltuit 550 de milioane de dolari din banii contribuabililor pentru crearea virusului SIDA. 
  
A cam sosit timpul unor despăgubiri substanțiale și pe scară largă pricinuite în cadrul celei mai mari campanii de crime împotriva umanității din istorie. 

Ads

Cele mai citite stiri de azi