Eleva suspectata ca a furat bani din sertarele unui milionar


Share on Google+
Facebook
Eleva suspectata ca a furat bani din sertarele unui milionar

O eleva de numai 18 ani din Capitala este suspectata ca ar fi furat o suma mare de bani din casa milionarului Cezar Negoița, unde fusese invitata, impreuna cu alți tineri.

Fata, insa, nici macar n-a apucat sa se bucure de cei aproximativ 6.500 de euro., caci prietenul ei, caruia ii daduse banii sa-i pastreze, i-a cheltuit la jocuri de noroc, in doar cateva ore, scrie evz.ro.

La scurt timp dupa ce a furat 20.000 de lei și 2.000 de euro din casa milionarului Cezar Negoița, situata in Sectorul 3 al Capitalei, eleva de la un liceu particular din Capitala a ramas si fara bani și a ajuns la Secția 12 Poliție. Conform oamenilor legii, in ziua jafuluim in locuinta au fost invitate mai multe persoane. Printre invitați se numara și tanara de 18 ani, care a inceput sa scotoceasca prin sertarele locuinței. Astfel, a dat peste cei 20.000 de lei si 2.000 de euro.  Politistii au aflat ca, dupa ce ar fi sustras suma de bani, fata a pararsit imobilul și i-ar fi dat banii unui prieten. Amicul cu pricina, cunoscand ca banii sunt furați, i-ar fi jucat si pierdut la jocuri de noroc.

 » vezi articolul original


sursa:


Cele mai citite stiri de azi


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Balanta

Leu

Fecioara

Scorpion

Capricorn

Sagetator

Varsator

Pesti