Societate

Publicat Vineri, 14 octombrie 2016 , ora 11:27, de Cristina Stancu

Era deja moartă, dar atunci când noul ei născut a fost pus la pieptul ei s-a întâmplat minunea

Shelly Cawley, în vârstă de 23 de ani, din Carolina de Nord, SUA, de-abia aștepta ca primul ei copil să vină pe lume.


Totuși, la prima ecografie medicii au aflat că femeia suferea de o boală gravă, așa că mama a fost internată la spital pentru a i se face de urgență operația de cezariană. Așa a început coșmarul unui cuplu perfect. Din fericire, bebelușul s-a născut sănătos.

Probelemele au apărut în cazul mamei, care din cauza unei artere de sânge blocate a intrat în comă. Jeremy, soțul femeii își amintește clipele acelea groaznice: ,,Medicii au făcut tot ce le-a stat în puteri. Cu toate acestea ei erau aproape siguri că Shelly nu va supraviețui. Este fantastic să-ți ții în brațe copilul nou-născut... dar cât de îngrozitor este să-ți dai seama că în același timp soția ta este aproape moartă".

O asistentă a avut o idee de milioane ea le-a sugerat medicilor să pună copilul lipit de mamă, deoarece există o teorie medicală care spune că acest lucru poate aduce beneficii ambilor.

În momentul în care copilul a fost pus la piptul mamei imobilizate și mai mult moartă decât vie, deși medicilor le-a fost greu să îl țină treaz, la un moment dat copilul a țipat puternic iar atunci inima lui Shelly a început să bată din ce în ce mai puternic! Imediat apoi starea femeii a devenit mai stabilă și a ieșit din comă, iată ce ăși amintește ea despre acele prime momente cu copil ei: ,,Atunci pentru prima dată mi-am văzut bebelușul și am putut să-l țin în brațe. Știu că toate mamele cred că au o relație specială cu copiii lor, însă în cazul meu totul a fost exact așa!".

miracol-2.jpg

Shelly a declarat la aniversarea de un an a copilului că atunci când se va face mare, ea îi va spune fetiței ei că ea a fost cea care i-a salvat viața mamei sale! O familie care se bucură de un adevărat miracol!

miracol-1.jpeg

Sursa

Ads

Cele mai citite stiri de azi