Societate

Publicat Vineri, 14 octombrie 2016 , ora 10:31, de Cristina Stancu

Era gravidă în 20 de săptămâni dar când au mers la cumpărături i-au cumpărat sicriu

T.K. si Deidrea Laux au trecut printr-o experiență grea.


Toți cei care îi privesc din exterior ar spune că sunt un cuplu perfect normal, dar stai să le auzi povestea tragică. Cei doi așteptau extrem de fericiți venirea pe lume a celui de-al doilea copil, făcuseră chiar și prima ecografie și își văzuseră bebelușul pentru prima dată.

De-abia în a douăzecea săptămână și-au dat seama că ceva este complet în neregulă. Doctorul lor observase un amănunt deranjant: ochii bebelușului din pântece erau foarte apropiați, ceea ce indica faptul că avea o anomalie la creier. Mai târziu avea să descopere că aceasta era numai una dintre problemele de sănătate ale copilului.

Micuțul Thomas avea o boală rară care este de obicei fatală iar medicii i-au informat pe părinți că pot pune capăt sarcinii și că probabil acest lucru este și indicat, dar viitorii părinți au decis că vor să își cunoască copilul sortit dinainte de naștere morții.

Zis și făcut. După ce Thomas s-a născut părinții s-au bucurat doar cinci zile de noul lor bebeluș, iar în tot acest timp, înainte de nașterea lui, părinții au făcut pregătirile de înmormântare, dar au fost capabili să trăiască împreună cu el cele mai frumoase cinci zile, zile în care copilul a fost adorat și a putut cunoaște iubirea. 

sicriu-2.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi