Diverse actualitati

Publicat Marti, 18 octombrie 2016 , ora 13:29, de Cristina Stancu

Era în clasă atunci când a murit timp de 20 de minute, timp în care spune că l-a văzut pe Iisus

O poveste uimitoare. A fost un miracol?


Zach Clemens locuia în Brownwood, Texas și avea doar 17 ani atunci când, în sala de clasă a liceului unde studia, a leșinat și a fost dus de urgență la spital fără puls. Medicii au încercat să îl reususciteze timp de 20 de minute pe tânărul fotbalist, dar, din nefericire, fără succes.

Pe Zach îl mai despărțeau doar câteva minute de la a-i fi pronunțat decesul, atunci când, brusc, pulsul lui a revenit. Tânărul a fost apoi transportat la un spital de copii, acela fiind și locul unde și-a recăpătat cunoștința.

Băiatul a posvestit ulterior ceva incredibil: exact înainte ca pulsul lui să revină la normal a avut o viziune: ,,Am plutit în sus către Iisus iar ei și-a pus mâna pe umărul meu și mi-a spus că totul o să fie bine, și să nu îmi fac griji".

Zach a mai explicat și că și-a dat seama că personajul din viziunea lui era Iisus datorită părului lung și a bărbii care era foarte deasă. Părinții băiatului cred în totalitate poveste acestuia. Tatăl lui spune că a fost un miracol și că ,,Omenește e imposibil de explicat". Mama lui a declarat că se bucură că Iisus a decis să-i lase copilul să se întoarcă la ea.

După acest incident, Zach și-a revenit complet și s-a întors la școală.

zach-2.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi