International

Publicat Marti, 25 octombrie 2016 , ora 10:56, de Cristina Stancu

Făceau dragoste în hotel și erau prea GĂLĂGIOȘI. Uite ce le-au făcut clienții INSOMNIACI

Un caz incredibil...


Printre multele experiențe care pot fi trăite în timp ce stai pentru câteva zile într-un hotel, niciunul dintre noi nu se așteaptă să vadă scene ca cele de mai jos! Se pare că un cuplu se bucura prea mult de beneficiile aceastui hotel așa încât nu s-au gândit că ceilalți oaspeți care au somnul mai ușor vor fi deranajați de sunetele pe care plăcerea lor le fac să aibă ecou în întreaga clădire.

Pe când unii dintre noi ar ieși pur și simplu în oraș sau și-ar pune o pernă pe cap, o mână de oameni au vrut să treacă la acțiuni mai drastice. Incidentul a avut loc pe 13 octombrie într-un hotel din Beihai, Guangxi. Un grup de oameni de afaceri care aveau nevoie de un somn bun înainte de întâlnirile din dimineața următoare au decis că zgomotele sunt prea puternice.

Unul dintre aceștia a plecat din camera lui în goană, a bătut la ușa celor doi și le-a spus să nu mai facă atâta gălăgie, moment în care bărbatul din cameră a început să strige obscenități către el. Apoi lucrurile au început imediat să degenereze.

Uite ce s-a întâmplat mai departe:

Ads

Cele mai citite stiri de azi