Diverse actualitati

Publicat Joi, 13 octombrie 2016 , ora 13:16, de Cristina Stancu

Fata de 14 ani era obsedată de CRIMINALI ÎN SERIE, ce i-a făcut celei mai bune prietene

Ce a făcut acestă adolescentă?


O elevă de 14 ani obsedată de criminali în serie și de cei care aduc pistoale în școli și încep să împuște copii, a fost găsită vinovată după ce a încercat să își ucidă cea mai bună prietenă.

Copila avea 14 ani în momentul tentativei de omor, ea și-a atras victima într-un colț mai retras al școlii lor din Hampshire, promițându-i acesteia că îi va da un cadou înainte să o înjunghie pe data de 25 aprilie. I-a cerut să închidă ochii înainte să o înjunghie în piept cu un cuțit de bucătărie. Numai norocul a făcut ca fata să își deschidă ochii și să facă un pas înapoi la doar câteva secunde înaintea impactului. Cuțitul a trecut însă prin materialul hainei victimei.

Avocatul apărării a spus curții că fata avea de gând să facă ceva senzațional pentru a ieși în evidență în fața celorlalți, ea voia să nu aibă o viață de la 9 la 5, o viață gata planificată dinainte pentru ea de către părinți.

Fetița purta un tricou alb și a închis ochii în timp ce i se anunța verdictul, apoi a început să plângă în timp ce era purtată de către polițiști. Ea are acum 16 ani și se pare că înainte de a comite fapta a căutat informații despre răni fatale, dar a negat că a vrut să își ucidă prietena, deși a fost găsită vinovată de către juriu în mai puțin de trei ore.

Ea a recunoscut că a fost mereu fascinată de criminali în serie.

Sursa: Daily Mail
Ads

Cele mai citite stiri de azi