International

Publicat Vineri, 21 octombrie 2016 , ora 12:19, de ROL.ro

Felicitări Putin! Bravo Rusia – Declarația țarului care a încântat întreaga EUROPĂ

Poziția cea mai fermă în actuala criză europeană vis-à-vis de migrație, în mod surprinzător a venit din partea… Rusiei ! „In Rusia, minoritătile trebuie să trăiască la fel ca rușii. Orice minoritate, de oriunde ar veni ea, dacă vrea să stea în Rusia, trebuie să muncească și să mănance ca rușii, trebuie să vorbească rusă și să respecte legile rusești. 


Invazia sutelor de mii de emigranți din țările musulmane arabe către „paradisul promis” Europa, au fost întâmpinate de o reacție confuză ,stupidă a Bruxelles-ului, de tăcerea neînțeleasă a Washingtonului, ripostă zero a NATO, gafele istorice ale doamnei Merkel (salvarea  Germaniei cu ajutorul musulmanilor !) ,de verticalitatea Budapestei, care iată a devenit apărătoarea solitară a culturii și valorilor europene, de tăcerea până în ultimul moment al președintelui Johannis reticența guvernelor slovac  și polonez privind cota de distribuire a emigranților, încercarea Angliei de a ieși subtil din criza generată de exodul arab. 
  
Declarația președintelui Putin la televiziunea națională 4 septembrie 2015 privind evenimentele legate de emigrație au fost primite cu entuziasm de societatea rusă, inclusiv Biserica Ortodoxă și forul supreme legislativ-parlamentul. Iată o secventă din declarația președintelui Rusiei: 
  
În Rusia, minoritătile trebuie să trăiască la fel ca rușii. Orice minoritate, de oriunde ar veni ea, dacă vrea să stea în Rusia, trebuie să muncească și să mănance ca rușii, trebuie să vorbească rusă și să respecte legile rusești. Dacă preferă legea Sharia, și să ducă o viată de musulmani, atunci îi sfătuim să se ducă acolo unde există asemenea legi. 
  
Rusia nu are nevoie de minorităti musulmane !!!, minoritătile au nevoie de Rusia, iar noi nu le acordăm privilegii speciale, după cum nu vom încerca să ne modificăm legile pentru a le satisface dorințele, oricât de tare ar țipa că sunt discriminați. Nu vom tolera lipsa de respect fată de cultura rusă. 
  
Am face bine să tragem invătăminte despre cum s-au sinucis America, Anglia, Olanda și Franța, dacă dorim să supraviețuim ca națiune.    
  
Musulmanii cuceresc în prezent acele tări, dar nu vor putea cuceri Rusia… Atunci când acest onorabil corp legislativ (parlamentul) se va gândi să adopte legi noi, să aibă în vedere că interesele naționale ruse primează, și să-și amintească faptul că „musulmanii nu sunt rusi”. 
  
Se spune că  datorită acestui discurs foarte scurt al liderului rus, probabil cel mai scurt pe care l-a rostit,  popularitatea sa a crescut enorm în doar câteva zile. Partidele populiste în special, din Europa s-au exprimat aproape la unison : "Felicitări Putin, bravo Rusia!"
Ads

Cele mai citite stiri de azi