Diverse actualitati

Publicat Vineri, 14 octombrie 2016 , ora 11:04, de ROL.ro

Fetiță de 7 ani, în corp de bunică! Îmbătrânește de 8 ori mai repede

Ashanti Elliott-Smith suferă de o boală extrem de rară, care o face să îmbătrânească de opt ori mai repede decât un om normal. În interior este la fel că orice alt copil de 7 ani, însă exteriorul seamănă cu înfățișarea unei bătrâne. 


Asta înseamnă că atunci când va avea 10 ani, din punct de vedere fizic va fi ca o femeie de 80 de ani. Însă chiar și acum, când se joacă împreună cu prietenii săi, sau când dansează pe muzica ei favorită, micuța Ashanti se luptă cu problemele unui om bătrân: artrită, sau inima prea fragilă. 
  
Însă Phoebe, mamă de 24 de ani a lui Ashanti este hotărâtă să îi ofere micuței sale o copilărie cât mai normală și mai fericită. 

60427190.jpg

Cumplita boală îi scurtează durata vieții la doar 13 ani, însă chiar acest lucru i-a determinat pe membrii familiei Elliott-Smith să trăiască fiecare zi la maxim! 
  
Ashanti măsoară puțin peste 1 metru, iar greutatea pe care o are este cea corespunzătoare unui copil de 3 ani, iar din acest punct de vedere părinții ei sunt foarte atenți la alimentele pe care micuță la mănâncă. 

60427189.jpg

Anul trecut, părinții au dus-o pe Ashanti la o clinică specializată cu tratarea acestor afecțiuni din Franța, însă tratamentul la care este supusă fetița nu îi poate lungi viața, însă cu siguranță i-o îmbunătățește. 
  
"Cel mai greu lucru din lume este să îi spunem fiicei noastre că va pleca dintre noi prea curând...", au declarat îndurerați cei doi părinți. 

60427192.jpg

Ads

Cele mai citite stiri de azi