Stiri mondene

Publicat Vineri, 30 septembrie 2016 , ora 09:05, de Cristina Stancu

Fiica lui Aurelian Preda, mesaj sfâșietor după moartea tatălui: ,,Tati meu frumos..."

Ana Maria Rosa, fiica iubitului cântăreț de muzică populară, a transmis un mesaj sfâșietor pe contul său de Facebook.


Fiica lui Aurelian Preda este distrusă de durere după moartea tatălui său drag, îi e foarte dor de el dar i-a promis că îi va îndeplini ultima dorință și va duce numele lui mai departe ăn domeniul muzicii.

Iată ce a scris Ana Maria Rosa: ,,Tatăl meu... Tati meu frumos, te-am iubit, te iubesc și o să te iubesc toată viața mea! Știu că acolo unde ești îți este mai bine... Așa că tot ce îmi rămâne de făcut este să mă rog pentru tine și să fac ceea ce tu din totdeauna ți-ai dorit să fac!

Îmi este foarte dor de tine și acesta este începutul unei noi vieți pentru mine dar știu că ești acolo sus, mă veghezi și îmi ești înger păzitor! Dumnezeu să îl odihnească în pace pe tatăl meu..."

Tot fiica artistului a mai anunțat și când va fi înmormântarea: ,,Dragi prieteni, țin să vă anunț că toți cei care doriți să îi aduceți un ultim omagiu tatălui meu, puteți face asta mâine dimineață (vineri, 30.09), până sâmbătă (01.10), ora 12:00, la capela Cimitirului Bellu din București și începând cu ora 16:00 la Mănăstirea Dervent. Tot la Mănăstirea Dervent, duminică (02.10) la ora 12:00 va avea loc înmormântarea".


Cele mai citite stiri de azi