Societate

Publicat Joi, 20 octombrie 2016 , ora 09:06, de Cristina Stancu

Fiul murise într-un accident, dar când și-a revenit a spus că i-a cunoscut pe ceilalți copii ai ei

Ce a povestit copilul mamei despre ceilalți frați ai săi despre care nu știa nimic pare pură ficțiune...


În iulie 1997, Julie Kemp se întorcea de la biserică împreună cu soțul ei, Andy și cu fiul lor în vârstă de 8 ani, Landon, dar exact atunci i-a lovit tragedia. Familia a fost implicată într-un accident de mașină teribil iar soțul lui Julie a murit, pe când fiul ei a murit din cauza rănilor extrem de grave, nu o dată, ci de două ori!

Mașina a fost atât de distrusă de accident încât paramedicii nici măcar nu și-au putut da seama dacă erau oameni înăuntru. Prima dată s-au concentrat asupra lui Julie iar până la urmă l-au văzut și pe fiul ei, dar până când au ajuns la el, Landon părea că era deja mort.

Doctorii spitalului i-au spus mamei că fiul ei cel mai probabil nu va supraviețui, inima i s-a oprit de două ori în clinică, dar medicii l-au resuscitat de fiecare dată, decizia finală a fost ca băiatului să îi fie indusă o comă până când va fi suficient de puternic.

După două săptămâni de comă, băiatul s-a trezit în mod miraculos iar doctorii au fost uimiți că nu au găsit niciun fel de răni la nivelul creierului.

Dar se pare că în timp ce era în comă, Landon a făcut o mică vizită în lumea de dincolo, mamei îi era frică să îi spună băiatului că tatăl lui a murit, dar nici nu a fost nevoie, el i-a spus: ,,L-am văzut în rai". Landon a mai spus că l-a mai văzut și pe prietenul tatălui său care murise în urmă cu o lună, iată cum a descris momentul: ,,Niciunul dintre noi nu a spus vreun cuvânt. Pur și simplu stăteam toți acolo."

accident-2.png

Dar ceea ce a urmat a șocat-o pe Julie cu adevărat: ,,Apropo, am uitat să îți spun, i-am mai văzut și pe ceilalți doi copii ai tăi", prima dată Julie nici măcar nu știa despre ce vorbește băiatul, dar apoi și-a amintit că înainte să se nască Landon a suferit două pierderi de sarcină. Ciudat a fost că ea nu i-a spus niciodată lui Landon despre ele, fiul ei nu avea cum să știe despre asta.

În prezent, Landon crede din toată inima că a fost adus înapoi în această lume pentru a spune tuturor despre experiența lui în rai, și exact asta face!

accident-mama.png

Ads

Cele mai citite stiri de azi