International

Publicat Miercuri, 19 octombrie 2016 , ora 10:24, de ROL.ro

GESTUL DISPERAT la care a recurs un bătrân de 70 de ani, ca să scape de NEVASTĂ-SA

Un bărbat de 70 de ani din Kansas, SUA, a recurs la un gest disperat ca să scape traiul amar lângă nevastă, după cum au aflat poliţiştii care l-au arestat.


Lawrence John Ripple, în vârstă de 70 de ani, a intrat într-o bancă şi i-a înmânat casierului o hârtie pe care scria ”Am un pistol, dă-mi banii”. Spre surprinderea lui, angajatul i-a dat imediat 3.000 de dolari. 

Bătrânul nu a fugit, aşa cum se aşteptau martorii, ci a aşteptat venirea poliţiei în holul băncii.  În timpul interogatoriului, nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor să afle că bătrânul se certase cu soţia şi a decis că nu mai poate suporta să trăiască alături de aceasta.  

lawrence-john-ripple-with-his-wife.jpg

Conform raportului poliţiei, citat de publicaţia locală Kansas City Star, Ripple a scris biletul cu care a mers la bancă în faţa consoartei şi i-a spus că preferă să ajungă la puşcărie decât să mai stea în casă cu ea. 

Bărbatul a refuzat să fie apărat de un avocat, atât de mult şi-a dorit să fie condamnat. Dorinţa i s-a împlinit, acesta fiind transferat recent de la Centrul de Detenţie Wyandotte County la o închisoare federală din Leavenworth. 

Din păcate, poliţiştii nu au reuşit să afle şi motivul scandalului care l-a determinat pe bătrân să aleagă puşcăria în locul nevestei.

Ads

Cele mai citite stiri de azi