International

Publicat Marti, 25 octombrie 2016 , ora 12:39, de ROL.ro

GREȘEALA FATALĂ comisă de această femeie, după ce un bancher a chemat-o la el în apartament

Un bancher britanic în vârstă de 31 de ani ar fi torturat două prostituate timp de 3 zile într-un apartament din Hong Kong înainte de a le ucide, relatează The Guardian. 


Rurik Jutting este acuzat de uciderea a două prostituate din Indonezia, Sumarti Ningsih și Seneng Mujiasih, într-un apartament din Hong Kong. Înainte de a le tăia gâtul femeilor, bărbatul le-a torturat timp de mai multe zile. Rurik Jutting consumase cocaină când a avut loc crima pe care a și filmat-o de altfel cu telefonul mobil, scrie PROTV
  
Crima a avut loc în 2014, însă procesul său este acum în derulare la un tribunal din Hong Kong. 

Procurorii susțin că cele două femei, în vârstă de 23 și 26 de ani, au fost bătute, supuse la perversiuni sexuale și violențe în locuința de lux a bărbatului. Pe una dintre fete a pus-o să lingă vasul de toaletă în timp ce i-a tăiat gâtul. Scenele de groază au fost filmate cu iphone-ul său. 

61842375.jpg

61842376.jpg

Rurik Jutting este un fost angajat al băncii americane de investiții Merrill Lynch. Bărbatul a fost reținut după ce a sunat la poliție pentru a se autodenunța imediat după crimă. La primele audieri, Rurik Jutting nu a respins acuzațiile care i-au fost aduse și nu a cerut eliberarea pe cauțiune. 
  
Cele două victime au fost găsite în apartamentul său dintr-un imobil situat în cartierul rezidențial Wanchai, din centrul Hong Kong, unde trăiesc numeroși expați. Cadavrul uneia dintre victime a fost descoperit într-o valiză aflată pe balconul apartamentului. 

Ads

Cele mai citite stiri de azi