Eveniment

Publicat Miercuri, 19 octombrie 2016 , ora 09:08, de Cristina Stancu

Hackerii de la Anonymous RUP TĂCEREA: ,,Al Treilea Război Mondial e IMINENT"

Iată ce dezvăluiri incredibile fac.


Un nou mesaj către întreaga lume a fost transmis de către hackerii de la Anonymous, în urma tensiunilor dintre SUA și Rusia referitor la situația din Siria.

Mesajul vine după ce fostul lider rus, Mihail Gorbaciov, a declarat că ,,lumea a ajuns într-un punct extrem de periculos", conform stirileprotv.ro.

Iată o parte a mesajului celor de la Anonymous:

,,Când ai un guvern care operează fără niciun fel de limită, care militarizează politica și care își vede propriul popor ca pe un inamic și ai toate astea în fața ta, nu trebuie să vă îndoiți că ambele tabere au aceleași interese".

Se pare că Pentagonul nu se pregătește pentru un al Treilea Război Mondial cu armele clasice, ci cu armele secolului XXI: inteligența artificială și armele inteligente. Acest lucru ar putea duce la un dezastru mondial fără precedent și este probat de faptul că mașinile și roboții au fost deja introduși în sistemele militare, ele depășindu-i pe oameni în viteza de luare a deciziilor. Anonymous ne avertizează că în acest nou război vom vedea că vor fi implicați roboți și tot felul de alte mașini inteligente, conform lovendal.ro.

Situația politică internațională pare să confirme această ipoteză: Marea Britanie cere ca Rusia să fie sancționată pentru acțiunile sale în Siria, Obama spune că SUA va învinge Statul Islamic, iar într-un interviu precizează că acesta va fi înfrânt, deși bătălia va fi una dificilă, și că lupta se va duce ,,pe toate fronturile".

Anonymous mai descrie guvernele marilor puteri internaționale: operează fără limite, își revendică dreptul de a aresta pe oricine, torturează și ucid după bunul plac, văd poporul ca pe o amenințare și îl tratează în consecință și dau dreptul armatelor de a opera fără limite în țară și în afara ei.

Iată mesajul complet:


Ads

Cele mai citite stiri de azi