Diverse actualitati

Publicat Joi, 13 octombrie 2016 , ora 10:30, de Cristina Stancu

Și-a cumpărat un organ bărbătesc ARTIFICIAL, dar a ajuns după gratii pentru ce a făcut cu el

Un caz cum nu s-a mai văzut! Să râdem sau să plângem?


Gayle Newland a intrat în pușcărie după ce și-a păcălit prietena că este bărbat și a întreținut relații sexuale cu ea folosindu-se de un organ bărbătesc artificial, fără ca aceasta să știe.

Fata este o fostă elevă a unei școli private, are 26 de ani și în prezent a fost eliberată pe cauțiune până la un nou proces în urma apelului, după ce a petrecut 8 ani de zile în închisoare, fiind acuzată de abuz sexual în luna noiembrie a anului trecut. În cursul noului proces, numele victimei și identitatea acesteia nu va fi în niciun fel divulgate.

Tânăra a procedat în felul următor: a preluat o altă identitate, cea a unui bărbat pe nume Kye Fortune, și s-a deghizat extrem de bine. Un manager care a fost chemat ca martor a declarat că victima a știut întotdeauna că Gayle este femei, și că totul făcea parte dintr-un joc bolnav al fetelor.

După ce și-a creat un profil de facebook cu noua identitate a preluat cu totul identitatea băiatului, agresoarea spune că și-a constuit această nouă identitate la vârsta de 13 ani deoarece îi era foarte greu să vorbească cu fetele.

Procesul va continua, vom reveni cu mai multe informații despre acest caz atunci când vor apărea.

gayle-2.jpg

Sursa: Daily Mail
Ads

Cele mai citite stiri de azi