Societate

Publicat Vineri, 14 octombrie 2016 , ora 09:09, de Cristina Stancu

Și-a îmbrățișat bebelușul mort apoi a scris criminalului un mesaj cutremurător pe Facebook

Ce a scris criminalului această mamă îndurerată?


Kristian Guerrero împreună cu soțul ei, Fabian, așteptau cu nerăbdare venirea primului lor copil, tocmai aflaseră că acesta era băiat și trebuia să se nască chiar de Revelion. Drama s-a petrecut pe 2 august, atunci când soții se întorceau acasă cu mașina.

Pe drum s-a întâmplat ca un tânăr șofer beat de 21 de ani să intre în ei cu mașina, în urma impactului Fabian, soțul femeii a murit pe loc iar ea a fost transportată imediat la spital.

Odată ce a ajuns acolo, în urma ecografiei a reieșit că inima băiețelului ei bătea foarte slab iar peste trei ore nu mai era în viață, așa că medicii au extras trupușorul fătului mort din corpul mamei.

Kristian povestește acel moment dureros în care și-a văzut bebelușul pentru prima dată: ,,Când l-am văzut pentru prima dată, am simțit o stare de pace. Pe fața lui se puteau vedea trăsăturile feței tatălui său. Atunci am simțit că Fabian era alături de mine. Am strigat la el să-și ia fiul. A fost un moment emoționant pentru toți cei din cameră. Fiul meu semănă atât de mult cu Fabian... Acesta a fost cel mai valoros lucru pe care l-am văzut vreodată."

Totuși, această mamă îndurerată a găsit puterea să scriu un mesaj cutremurător pe Facebook, totul pentru ca întreaga ei familie să nu fi murit fără sens și în mod absurd: ,,Aceasta sunt eu atunci când am fost în stare să-mi văd fiul. Am fost inconștientă timp de 24 de ore după accidentul în care mi-am pierdut soțul și copilul. Și aceasta din cauza că cineva a dorit să conducă beat. Nu e deloc bine. E bine să-ți oprești prietenul beat care vrea să urce la volan. E bine să-i iei cheile abuziv. E bine să suni poliția dacă acesta totuși a urcat în automobil. Aceasta nu este o trădare a prietenului. Aceasta indică maturitate în gândire și grija pentru prieten. Dacă îi permiți să urce beat la volan și el omoară pe cineva în trafic, el ce-a făcut? Și cum va putea trăi în viitor având asupra sa vina aceasta groaznică? Dar o parte din vină e și a ta! Dar dacă prietenul tău nu doar că omoară pe cineva, dar moare și el în accident? Vina ta fi încă și mai mare. Ai grijă ce faci și fii mai matur decât prietenii tăi.

Soțul și copilul meu nu mi sunt, dar eu până la sfârșitul vieții o să spun lumii aceste cuvinte. Poate cineva le va auzi și astfel de accidentele groaznice nu vor mai avea loc."

Șoferul care a produs cumplitul accident este teafăr, dar a fost condamnat la închisoare pentru omor și conducerea mașinii în stare de ebrietate.

kristian-guerrero1.jpg

Sursa
Ads

Cele mai citite stiri de azi