Societate

Publicat Joi, 13 octombrie 2016 , ora 09:45, de Cristina Stancu

Și-a INJECTAT CERNEALĂ în ochi, acum arată de parcă ar fi de pe altă lume

Ce riscă această fată?


Sara Night are 32 de ani și este din Londra, în trecut a lucrat în industria înfrumusetării, iar acum a dorit să își tatueze globurile oculare, pentru ca albul ochilor ei să rămână să aibă pentru totdeauna o ciudată nuanță de albastru. Femeia jură că procedura drastică nu a durut deloc, și spune că operațiile cu laserul pe care le-a suferit la ochi au fost mult mai neplăcute decât ce a făcut ea.

Sara este o entuziastă referitor la tot ceea ce înseamnă modificarea corpului, în prezent are 70% din suprafața corpului său este acoperită de tatuaje, în plus, ea are limba tăiată ca a unui șarpe, pe care a obținut-o pe cale chirurgicală. Deși i s-a menționat faptul că unul dintre riscurile tatuării ochilor este acela de a rămâne oarbă pentru totdeauna, iar mama ei a implorat-o să nu o facă, ea a rămas hotărâtă.

Iată ce spune ea despre ochii ei de cerneală: ,,Am citit despre tatuarea ochilor și m-am gândit că, din punct de vedere artistic, ar arăta minunat. Mi-a luat mult timp să iau decizia, dar mă bucur că am făcut-o. Efectele pe temen lung ale cernelei care acum este în ochi nu sunt cunoscute. Nu am idee cum va reacționa corpul meu peste 10 sau 20 de ani, dar, din punctul meu de vedere, în secolul XXI oamenii ar trebui să poată face exact ceea ce vor cu trupurile lor".

sara-1.jpg

sara-3.jpg

sara-4.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi