International

Publicat Marti, 18 octombrie 2016 , ora 09:36, de Cristina Stancu

Și-a măcelărit părinții BOGAȚI și fratele PARALIZAT în vârstă de 8 ani. Motivele lui sunt odioase

Ashton Sachs este un tânăr de 22 de ani care a comis un act abominabil la vârsta de 19 ani.


Sachs a pledat vinovat în septembrie la acuzele de a-și fi ucis părinții în timp ce dormeau și pentru a încerca să îl ucidă pe fratele ei de opt ani care a paralizat în urma atacului.

Avea 19 ani atunci când a venit cu mașina la casa părinților lui din Orange County și a deschis focul asupra lor în timp ce dormeau. Sachs a refuzat să își explice crima, atunci când a fost întrebat de judecător dacă dorește să vorbească, a dat din cap în semn că nu vrea.

În cazul condamnării sale și în încercarea de a stabili dacă a fost o crimă premeditată a contat și de numărul gloanțelor pe care le-a tras: și-a împușcat tatăl de 12 ori, iar mama de 10 ori. Și-a împușcat și fratele de 8 ani, lăsându-l paralizat, și a încercat să își împuște și sora în vârstă de 17 ani, dar aceasta nu a fost rănită.

Procurorul a declarat: ,,Acuzatul este un sociopat. Nu are remușcări, nici empatie. Îi pasă doar de el însuși. Este un manipulator". În săptămânile de după atac, Sachs s-a comportat isteric și șocat, petrecând fiecare clipă alături de fratele său care a fost dus în spital, el spunea: ,,Nu pot să cred că cineva mi-a ucis părinții", când au fost descoperite dovezile împotriva lui el a spus autorităților că nu are un motiv anume, doar foarte multe probleme.

El a fost condamnat la închisoare pe viață de patru ori, și a primit și un bonus de 100 de ani.

criminal-2.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi