Diverse actualitati

Publicat Marti, 25 octombrie 2016 , ora 13:25, de Cristina Stancu

I-a șocat pe medici! După ce și-au dat seama nu au mai avut curajul să o atingă!

Medicii au declarat că așa ceva nu au mai văzut.


Karla Flores credea că va avea o zi neobișnuită, ea este mama a 3 copii și vindea fructe de mare pe stradă atunci când ceva incredibil i s-a întâmplat. La un moment dat a auzit un sunet foarte puternic și imediat apoi ceva a lovit-o și a culcat-o la pământ.

La doar câteva secunde a simțit clar cum chipul îi arde iar când și-a dus mâna la față a văzut că este însângerată. În acel moment, femeia a leșinat de groază pentru a se trezi peste doar câteva ore într-un spital. După ce și-a revenit medicii au aflat că simte un obiect ciudat în gură!

Iată ce a spus femeia: ,,Doctorii m-au întrebat ce s-a întâmplat. Le-am spus ceea ce credeam, că am fost lovită de o piatră. În scurt timp m-au supus mai multor radiografii și au descoperit că am ceva în față, dar nu își dădeau seama ce e".

După un mic control medicii au fost șocați să afle că femeia avea în gură o grenadă care rămăsese blocată între fălcile ei. Angajații au chemat imediat pirotehniștii, iar aceștia le-au spus că grenada este activă și poate exploda în orice moment pe oricine se afla pe o rază de zece metri de femeie.

Pentru a scăpa de pericolul morta care o amenința, Karla trebuia să fie operată, dar niciun medic nu a dorit să se apropie de ea, așa că s-a solicitat ajutorul unor voluntari: doi anesteziști, un chirurg și o asistentă, toți au dorit să ajute.

După patru ore de muncă milimetrică, operația a fost un succes, totuși, Karla și-a pierdut jumătate din dinți și a rămas cu mari cicatrici pe chip. Deși mai are de făcut multe ale operații de reconstruire a feței, e fericită că e în viață, deși nici până în acest moment nu știe de unde a putut proveni acea grenadă...

Sursa

Ads

Cele mai citite stiri de azi