Diverse actualitati

Publicat Vineri, 14 octombrie 2016 , ora 10:55, de Cristina Stancu

Și-a transformat pitbull-ul în SCLAV EROTIC. Uite cum a fost prins și ce îi făcea câinelui

Tragedia la care a fost supus un câine fără vină.


Un câine din rasa Pitbull a fost salvat din mâinile criminale ale unui stăpân dezaxat care îl folosea drept sclavul său sexual. Se pare că bărbatul viola constant câinele, iar ceea ce este și mai șocant este că o făcea chiar și în public! Cei care au chemat poliția au fost vecinii care au fost martorii nevinovați ai unei astfel de scene îngrozitoare.

Agresorul patrupedului a fost văzut de către vecini în parcul local, ei au anunțat poliția locală a orașului rusesc Salavat, conform The Sun.

În urma apelului ciudat al vecinilor, se pare că poliția nu a ridicat niciun deget pentru a opri bestialitatea asupra cținelui, așa încât vecinii au fost nevoiți să apeleze la activișii pentru drepturile animalelor. Acești activiști au fost nevoiți la rândul lor să facă un gest ciudat, altă cale nu aveau, așa că a trebuit să răpească partupedul atunci când stăpânul îl scosese la plimbare, și l-au dus direct la medicul veterinar.

În urma violurilor repetate, câinele avea răni severe și a suferit trei operații pentru a putea fi pus pe picoare. Doctorul veterinar care l-a tratat a declarat: ,,Rectul avea deformări care s-ar fi putut format dacă acesta ar fi fost lărgit de pe dinăuntru". Activista care l-a luat în grijă pe sărmanul Ramzes, câinele violat a spus: ,,Începe să fie mai bine. Și-a recăpătat apetitul și în sfârșit a reușit să își facă nevoile".

Agresorul câinelui a scăpat doar cu o amendă de aproximativ 150 de lei pentru indecență în public, dar activista Marina Yusupova a făcut o petiție pentru ca agresorul să fie băgat în pușcărie, aceasta a fost semnată până în prezent de peste 9.000 de oameni.

catel_agresat.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi