International

Publicat Luni, 24 octombrie 2016 , ora 14:57, de Cristina Stancu

I s-a făcut rău brusc, până a ajuns la spital a murit. Dar a înviat imediat ce medicii i-au făcut...

Un caz extrem de ciudat!


Erica Nigrelli era profesoară la o școală din Missouri atunci când i s-a făcut brusc rău. La acea vreme Erica era însărcinată, așa că a intrat în sala de clasă a unui coleg profesor pentru a-i explica starea sa.

Dar, brusc, Erica a căzut la pământ. Elevii din clasă au strigat după ajutor iar în curând au sosit la fața locului alți trei profesori care au început să încerce să o reînvie pe Erica.

Nathan, soțul lui Erica, era de asemenea profesor la acea școală iar când a auzit toată acea agitație, s-a grăbit spre clasa dinspre care se auzea zgomotul. Când a intrat, a fost șocat să își vadă soția având spumă la gură. Nathan a sunat imediat la 911 iar Erica s-a grăbit la spital. Până când a ajuns Erica la spital, doctorii nu-i mai găseau pulsul, așa că au declarat-o moartă.

Totuși, medicii au încercat totuși să o salveze pe fiica celor doi printr-o operație de cezariană. Dar, în mod inexplicabil, după ce bebelușul a venit pe lume, inima Ericăi a reînceput să bată.

În acel moment Ericăi i-a fost indusă o comă, cu acest prilej medicii au descoperit că ea avea un defect la inimă despre care nimeni nu știa. Copilașul ei, Elayna, a rămas la terapie intensivă pentru două săptămâni. În mod miraculos, ambele, și mama și fiica, au fost eliberate din spital și sunt foarte sănătoase.

erica-1.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi