Diverse actualitati

Publicat Vineri, 21 octombrie 2016 , ora 13:46, de Cristina Stancu

Iese mereu din casă cu un semn de ruj sub ochi. O bârfeau, dar când au aflat au început să plângă

Imaginile care au devenit virale, motivul e înfiorător.


Jessica Sands i-a lăsat cu gura căscată pe colegii și prietenii săi atunci când a început să iasă din casă având mereu pe față, mai exact sub ochiul stâng, un semn roșu, pe care și-l făcea singură cu rujul.

Cei care o vedeau nu s-au gândit să o întrebe în față de ce recurge la un gest atât de ciudat, ci ajunseseră să o bârfească din acest motiv, ei credeau sincer că femeia căuta doar atenție.

Când au descoperit secretul pe care îl ascundea și-au cerut însă iertare deoarece au judecat-o greșit. Iată care era motivul: Jessica își făcea acel semn pe față fiindcă dorea să o ajute pe fata ei care, din naștere, avea pe față un semn foarte mare. Femeia, ca o adevărată mamă, a decis să recurgă la acest gest pentru ca fiica ei să aibă mai multă încredere în ea.

Iată ce a mărturisit Jessica: ,,Vreau ca, atunci când va fi mare, fiica mea să nu fie jenată și complexată din cauza acelui semn. Mă gândesc că, dacă mă vede și pe mine așa, nu îi va da atâta importanță pe viitor. Medicii mi-au recomandat să nu îl înlătur decât dacă, pe viitor, îi va afecta vederea. Așa că încerc să o ajut pe micuța mea așa cum pot. Probabil că mulți m-au judecat, dar nu îmi pasă!"

fata-mama.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi