Imagini de colectie cu cele mai vechi vedete Pro TV! Vezi aici cum aratau acum 17 ani Esca, Monica Dascalu sau Andi Moisescu!


Facebook
Imagini de colectie cu cele mai vechi vedete Pro TV! Vezi aici cum aratau acum 17 ani Esca, Monica Dascalu sau Andi Moisescu!

Au trecut 17 ani din seara in care Andreea Esca a lansat in eter celebrul salut: "Buna seara, Bucuresti! Buna seara, Romania!”. Vedetele emblematice Pro TV au crescut si s-au maturizat odata cu postul.

Transformarile lor s-au produs lent dar sigur!

Zi de zi pe micul ecran, vedetele Pro TV s-au transformat pe nesimtite. In cei 17 ani de la lansarea postului, prezentatorii si realizatorii s-au maturizat, unii au crescut, altii au mai imbatranit, dar cert este ca, in 1995 aratau complet diferit. Fotografiile de atunci atesta acest lucru si, puse in paralel cu cele de azi, shimbarile devin extreme de evidente.

Asa arata Andreea Esca, in 1995, la prima ei aparitie sub sigla Pro TVDin seara in care i-a slutat intaia oar ape romani, Andreea Esca s-a transformat dintr-o tanara plina de zel cu par saten inchis intr-o personalitate emblematica a televiziunii romane. Desi nu a facut nicio schimbare radical de look in cei 17 ani de activitate, odata cu trecerea timpului, Andreea si-a deschis ton cu ton parul, ajungand la o nuanta de blond.

Mihai Dedu a avut fluctuatii de greutate si schimbari minore de imagine. Acum este mult mai slab si categoric schimbat.

Frumusica Monica Dascalu s-a cizelat in timp. Doar ochii albastri mai amintesc de tanara care prin munca si ambitie si-a cosntruit o cariera solida la pupitrul stirilor, dar si ca prezentator TV.

In anii ’90, Amalia Enache era o reporterita infipta care, pentru un cadru bun statea minute in sir cocotata pe o lada. Acum, este una dintre cele mai notorii stiriste.

Andi Moisescu era un pusti cand s-a angajat la Pro TV. Tanar, zelos, cu freza in mare voga in anii ’90, acesta a prezentat multe emisiuni de succes. Acum, barbatul matur Andi Moisescu face istorie cu "Apropo TV”.

Netty Sandu, cea mai cunoscuta horoscopista a tarii, consulta astrele pentru romani de 17 ani in cap. In toata aceasta perioada, vedeta Pro a trecut printr-o transformare evidenta.

Sabina Ivanica» vezi articolul original


sursa:

vezi comentariile
cele mai citite stiri de aziLasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti