Diverse actualitati

Publicat Marti, 18 octombrie 2016 , ora 13:57, de Cristina Stancu

Internetul a explodat din cauza acestui câine care a fost salvat din INFERN și a fost pus lângă bebe

Iată ce a făcut el. 


Nora este un câine care a dus o viață grea, dar i s-a mai dat o șansă atunci când a fost salvată din mâinile unor stăpâni care o băteau foarte rău. Firea ei este foarte blândă, dar la început îi era frică să aibă oameni în jurul ei. Începea să tremure de frică oricând întâlnea ceva care nu îi era familiar.

Cea care a adoptat-o a fost Elizabeth Spence, din Canada. Unul singur dintre toți membri familiei i-a fost drag din prima clipă și a ajutat-o să scape de teroare. Când Nora l-a întâlnit pe Archie, bebelușul familiei, Elizabeth a văzut că s-a creat instant o legătură specială între cei doi.

Atunci când Elizabeth a găsit-o pe Nora dormind lângă bebelușul ei a fugit și a luat camera pentru a înregistra acel moment incredibil. În timp a dobândit o adevărată colecție de astfel de imagini adorabile. Elizabeth speră ca prin aceste imagini să arate oamenilor cât de blânzi și iubitori pot fi câinii pe care oricine îi poate vedea pe stradă și îi poate salva pentru a le oferi o nouă viață. Iată câteva dintre imagini:

nora-2.jpg

nora-3.jpg

nora-4.jpg

nora-5.jpg

nora--6.jpg

Ads

Cele mai citite stiri de azi