Diverse actualitati

Publicat Vineri, 14 octombrie 2016 , ora 11:57, de Cristina Stancu

Karma? Doi hoți vor să jefuiască casa unui violator. Ce iese din această combinație dureroasă?

O întâmplare care deși s-a petrecut în realitate, pare că e ruptă dintr-un BANC!


Doi hoți au primit mai mult decât meritau după ce au încercat să jefuiască casa greșită. Garfield Morgan, în vârstă de 54 de ani, împreună cu prietenul său de 36 de ani, Kim Gorton, sunt amândoi hoți de carieră și au jefuit sute de case la viața lor, dar una le-a pus capac. Probabil avem dreptate dacă presupunem că ei nu se vor mai întoarce vreodată la fosta viață după ceea ce au pățit în casa unui bărbat din Florida.

Harry Harrington este un uriaș care pare făcut numai din mușchi și mai este și un faimos prădător de o altă orientare sexuală care a intrat în pușcărie pentru numeroase abuzuri și atacuri, așa că el nu reprezintă tipul de om pe care cineva ar dori să îl supere. Din nefericire asta este exact ceea ce au făcut cei doi hoți.

Harrington, care mai este cunoscut și cu porecla de ,,omul-lup", i-a depășit în forță pe cei doi hoți, a fost extrem de ușor pentru el să îi lege, și i-a abuzat timp de cinci zile întregi! Poliția a intervenit numai atunci când un vecin a auzit strigătele de ajutor ale unuia dintre hoți și a alertat autoritățile.

Așa cum se poate vedea din poze, cei doi hoți au fost extrem de traumatizați de chinul prin care au trecut. Care a fost deznodământul? Cei doi hoți riscă să fie acuzați de furt, pe când Harrington riscă să intre iar la pușcărie pentru încă un abuz sexual.

jaf-2.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi