Special

Publicat Vineri, 01 iulie 2016 , ora 11:02, de Diana Bone

KEEP THE FAITH, DEDICAŢIE SPECIALĂ

Jon Bon Jovi, artistul, rebelul, idolul atâtor generaţii de iubitori ai rockului. Un bărbat frumos, un sex-symbol, idolatrizat de femei, apreciat pentru muzica sa, aşteptat cu sufletul la gură în oraşele unde trupa sa concertează.

Viaţa unui astfel de star internaţional este, de regulă, foarte aglomerată, desfăşurată între concerte, repetiţii sau show-uri de televiziune. Şi legenda rockului, deşi a ajuns la 54 de ani, refuză să iasă din circuit. O viaţă plină de realizări, glorie, bani, dar construită cu multă trudă şi multe sacrificii.

pat.jpg

De cealaltă parte, o femeie bolnavă de cancer în stadiu avansat, încercând să ducă cu demnitate această luptă cruntă pentru supravieţuire. Alături de sărmana femeie se află fiica sa, cea care încearcă să îşi susţină mama, să-i o ofere o mică bucurie, care să-i însenineze, măcar şi pentru o clipă, durerea prin care trece. Ce legătură poate exista între un star rock atât de faimos şi o biată femeie pentru care fiecare dimineaţă în care vede lumina soarelui este o binecuvântare? Răspunsul este simplu, omenia. Această legătură de suflet a fost posibilă prin efortul pe care fata bolnavei, Rosie Skripkunis, l-a făcut, postând un mesaj pe Facebook prin care mama sa cerea o favoare mai puţin obişnuită. Pacienta bolnavă de cancer, Carol Cesario, este o veche admiratoare a lui Bon Jovi, şi ar fi vrut să îl întâlneasca pe idolul ei.

carolcesariojonbonjovi.jpg

Pregatind totul în secret, fata pacientei şi staff-ul artistului au pus la cale un plan prin care să-i facă o surpriză doamnei Cesario. Astfel, împreună cu Jon Bon Jovi au aranjat o întâlnire între cei doi, la un restaurant care aparţine vedetei americane. Rosie i-a spus mamei sale că nu a reuşit decât să obţină o masă gratuită la restaurant, starul având un program încărcat în acea perioadă. În timpul cinei, şi-a făcut apariţia şi Jon Bon Jovi, care s-a aşezat alături de admiratoarea sa şi, timp de două ore, a vorbit cu aceasta şi cu fiica ei, a cântat câteva melodii chiar, dăruindu-i doamnei Cesario o seară de neuitat. La finalul întâlnirii, artistul american i-a oferit bolnavei o chitară cu autograf şi o carte, încuranjând-o în lupta sa cu teribila maladie.

bon_jovi_fan__destacado.jpg

Un gest simplu, omenesc, al unei mari vedete, care deşi are un program atât de încărcat, a vrut neapărat să ofere o bucurie unui semen care trece printr-o grea încercare. Doamna Cesario a adormit în acea seară cu cartea dăruită de Jon Bon Jovi sub pernă, fericită că a putut să fie în apropierea idolului său pentru câteva ore. Sunt puţini cei care au ajuns pe culmile gloriei şi acceptă să facă un astfel de gest pentru cei mai puţin norocoşi. Odată ajunşi la un standard de viaţă atât de ridicat, majoritatea uită de unde au plecat. Prin felul în care a adus o rază de soare în viaţa tristă a admiratoarei sale, Jon Bon Jovi ne arată că face parte din acei oameni rari, care, fiind mari, nu uită să fie şi buni. Şi poate că una din melodiile cântate la cina cu doamna Cesario a fost şi celebra ”Keep the Faith”, un îndemn pentru a nu renunţa la luptă.

Cristian Huluban
Ads

Cele mai citite stiri de azi