Stiri mondene

Publicat Marti, 11 octombrie 2016 , ora 12:16, de ROL.ro

Îl mai țineți minte pe Fizz? Conducea mașini de lux și umbla îmbrăcat cu blănuri scumpe

În urmă cu câţiva ani, Fizz era considerat unul dintre cei mai bine cotaţi bărbaţi din showbiz-ul românesc. Pe lângă blănuri, lanţuri de aur, maşini scumpe şi femei care îi picau la picioare, deţinea recordul în ceea ce priveşte numărul de „fiţe“ pe metru pătrat.


Anii au trecut, însă, iar Bogdan Croitoru, alias Fizz, s-a mai liniştit. Iar toată opulenţa pe care o emana cel care arunca mii de euro prin cluburi s-a şters şi ea. Mai exact, au zburat în jur de cinci ani de când Fizz cel de altădată a preferat să se retragă din lumina sclipitoare a reflectoarelor. Şi să tot fie vreo zece ani de când cântă melodii cu retorică precum „Dacă nu eu, atunci cine?“.

Chiar dacă nu se mai afişează ca-n vremurile bune, fiind detronat de juni precum Andrei Versace, nimeni nu îl va uita vreodată pe Fizz, scrie cancan.ro. 

fizz-la-mall.jpg

Acesta a fost fotografiat într-un centru comercial din Capitală, în seara de sâmbătă. Acolo, fostul cântăreţ şi-a cumpărat bilete pentru a viziona un film şi părea să se bucure cu adevărat de traiul său liniştit.

„Dezbrăcat“ de blănuri şi lanţurile de aur, doar atitudinea pare să fi rămas de cel care se dorea a fi cândva un adevărat gangster american. Asta deoarece Bogdan Croitoru s-a afişat într-o ţinută casual, compusă dintr-un pulover de culoare neagră şi jeansi. De asemenea, el părea să îşi fi pierdut strălucirea prezentă în fiecare dintre videoclipurile sale.

Cele mai citite stiri de azi