International

Publicat Vineri, 21 octombrie 2016 , ora 11:24, de Cristina Stancu

La 13 zile trupul lui fragil a fost bătut, mâinile și picioarele RĂSUCITE. Ce s-a întâmplat e tragic

O adevărată tragedie.


Joshua Millinson avea numai 13 zile atunci când a fost dus la spitalul New Cross după ce i s-a oprit inima pe data de 24 octombrie a anului trecut. El a fost transferat la un spital pentru copii dar a murit după aproape o lună, pe 21 noiembrie.

Tatăl lui Joshua, Daniel Sanzone, în vârstă de 23 de ani, este acuzat că a i-a provocat copilului ceea ce experții au descris a fi răni pe creier extreme, atunci când l-a atacat pe bebeluș acasă, cu violență. Sanzone era singur cu copilul în casă atunci când corpul micuțului a cedat. Mama copilului are doar 19 ani și este și ea acuzată că a cauzat sau a permis moartea bebelușului.

Abia la spital s-a văzut cât de grave sunt rănile lui Joshua, creierul lui fusese privat de sânge și de oxigen iar pupilele lui erau dilatate încontinuu, și fixau în gol.

Examinarea post-mortem a arătat că trupul micuțului avea multiple alte fracturi la nivelul picioarelor și stomacului despre care medicii au spus că ar fi fost provocate de strângerea, apucarea forțată a copilului precum și alte manevre violente aplicate corpului său fragil, precum RĂSUCIREA mâinilor și a picioarelor.

Tatăl copilului este acum acuzat de crimă, iar mama este și ea acuzată de faptul că a permis și a cauzat crima. Procesul celor doi părinți este în prezent în plină desfășurare.

tata-mama.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi