Diverse actualitati

Publicat Joi, 13 octombrie 2016 , ora 15:36, de ROL.ro

La 24 de ore după ce s-a căsătorit, o tânără a primit o veste cumplită

Siam Thomas, 28 de ani, a fost căsătorită doar 24 de ore. Soțul ei, Jonathan, a murit din cauza unei forme agresive de cancer la 24 de ore după ce i-a jurat credință pentru tot restul vieții, relatează Daily Mirror.


Cei doi miri, Siam și Jonathan, din Țara Galilor, s-au grăbit să se căsătorească deoarece el era grav bolnav și nu mai avea mult de trăit. Însă tânăra nu și-a imaginat niciodată că va fi pentru atât de puțin timp măritată. 

pay-sian-thomas_1.jpg
  
"Nu pot să uit zâmbetul de pe chipul lui din momentul în care și-a rostit jurămintele. Aceste cuvinte au fost ultimele pe care el a putut să le rostească. A fost foarte curajos! A rămas conștient pentru tot restul zilei, iar apoi a adormit și nu s-a mai trezit. Nu am crezut că se va întâmpla așa repede... ", a spus tânăra. 

pay-sian-thomas_3.jpg

Cei doi s-au cunoscut incă din studenție, și s-au îndrăgostit pe loc. În ziua în care Jonathan a fost diagnosticat cu cancer, cei doi s-au logodit și au decis să-și celebreze iubirea căsătorindu-se atunci când au aflat că el nu mai poate fi salvat. 

pay-sian-thomas.jpg
  
Ads

Cele mai citite stiri de azi