Diverse actualitati

Publicat Miercuri, 19 octombrie 2016 , ora 16:06, de ROL.ro

Metodă inedită de PREZICERE A VIITORULUI: un bărbat ghiceşte norocul femeilor pipăindu-le sânii

Oamenii au inventat, de-a lungul vremii, moduri dintre cele mai trăsnite pentru a prezice viitorul. Totuşi, un bărbat trecut de prima tinereţe pare a fi găsit o metodă „ciudată“ pentru unii, dar interesantă pentru propria experinţă: pipăie sânii femeilor pentru a le ghici norocul, scrie adevarul.ro.


Un scurt filmuleţ, care pare a fi realizat în China, înfăţişează un bărbat în vârstă, care încearcă să îi ghicească norocul unei tinere ţinându-i mâna pe sâni. 

Bărbatul cu „puteri nebănuite“ ţine într-o mână o pereche de cârje, iar pe cealaltă o plimbă prin decolteul unei tinere, părând de-a dreptul neimpresionat de „destinul“ femeii, scrie mirror.co.uk. Naivă, aceasta aşteaptă să afle ce o aşteapă în viitor, odihnindu-şi bărbia în mână, părând de-a dreptul plictisită.   

Trecătorii par de-a dreptul uimiţi de spectacolul oferit, unul dintre aceştia surprizând momentul pentru a-l posta pe internet. Utilizatorul Xiao Yuwen a stârnit interes celorlaţi internauţi, adunând sute de mii de vizualizări şi comentarii. Postarea a strâns răspunsuri sceptice, unul dintre cei care au văzut filmuleţul întrebându-se dacă bărbatul găseşte greu cliente atât de credule , un altul sugerând că bătrânul „clarvăzător“ este „pur şi simplu un adevărat pervers.
Ads

Cele mai citite stiri de azi