Stiri mondene

Publicat Marti, 18 octombrie 2016 , ora 12:53, de ROL.ro

Mihai Trăistariu, supărat că nu e apreciat. Artistul explică de ce apelează la imagini scandaloase

Cântăreţul Mihai Trăistariu, în vârstă de 39 de ani, s-a înfuriat şi a explicat că imaginile controversate pe care le publică în ultima vreme sunt o consecinţă a faptului că oamenii nu îi mai apreicază munca şi talentul, ci se arată mai interesaţi de „circ şi chiloţăreală“, scrie adevarul.ro.


Artistul a povestit pe Facebook că s-a bucurat de un real succes cu o imagine care, recunoaşte, este „o tâmpenie, o idioţenie fără noimă“, performanţă pe care nu o poate atinge cu ajutorul melodiilor pe care le lansează. 

Ştiam că va face vâlvă, 83.000 de oameni au văzut-o, când scot o piesă nouă vă pişaţi pe ea. Voi vreţi numai circ, scandal, porno, chiloţăreală. Asta vreţi, asta primiţi“, a scris Trăistariu. Artistul a mai dezvăluit că s-a văzut nevoit să anuleze mai multe apariţii televizate fiindcă producătorii „nu vor doar piesa, vor puţin circ pentru audienţă.“ „Mi-e groază că trăiesc într-un astfel de showbiz. Deocamdată o să vă dau chiloţi, pentru că nici n-aţi avut măcar curiozitatea să daţi click pe cele cinci piese lansate anul ăsta. Ele sunt pe YouTube ... Degeaba !“, a concluzionat artistul.

fdhg.jpg

Ulterior, cântăreţul a luat şi o decizie în ceea ce priveşte activitatea sa în mediul online: „M-am hotărât ca, de azi încolo, să postez pe placul vostru! Aşa, banal, şters, neinteresant, ca majoritatea vedetelor din România. Voi aţi ales! Vă iubesc oricum!

Cele mai citite stiri de azi