Stiri mondene

Publicat Miercuri, 22 iunie 2011

Miki si-a umplut casa cu animale

Iubirea pentru patrupede a facut-o pe Miki de la Capital sa-si transforme casa intr-un loc activ de joaca. Desi are un caine si o pisica siameza, cantareata s-a mai pricopsit cu un patruped blanos.


"Pe catelusa Merry am gasit-o de Craciun, in fata blocului. Era zgribulita intr-o cutie de carton. Probabil stapanul s-a gandit ca cineva isi va face mila si va face un gest frumos, ca tot e mare sarbatoare. Si pentru ca sunt miloasa din fire, nu am rezistat sa o las acolo si am luat-o imediat in casa. I-am pus numele Merry, caci am gasit-o de Craciun" ne-a spus solista.

Bichonul Zuzu, care are acum venerabila varsta de opt ani, si Mitzy, pisica siameza de patru ani, se bucura de noul lor partener de zbenguiala, ba chiar dorm impreuna.

Bichonul Zuzu este rasfatatul casei


Desi fac destule nazbatii, Miki nu i-a certat niciodata, ba, de multe ori, ea e cea care le da tonul. Ii imbraca in costumatii haioase, se joaca de-a v-ati ascunselea si le face toate poftele. Iar cand trebuie sa plece la concerte, nu-i lasa niciodata singuri. O cheama pe mama ei sa aiba grija de ei.» vezi articolul original


sursa:


Cele mai citite stiri de azi