Diverse actualitati

Publicat Marti, 25 octombrie 2016 , ora 12:28, de Cristina Stancu

Mirele a divorțat de ea la doar 2 ore de la căsătorie, motivul e REVOLTĂTOR

O căsnicie de doar 2 ore??


O căsnicie care a avut loc în Arabia Saudită a durat doar două ore deoarece soția a încălcat hotărârea celor doi miri de a nu posta nicio poza de la ceremonie pe site-ul Snapchat.

Când mirele a aflat că noua lui soție a trimis pozele momentului lor fericit mai multor prietene a intentat imediat procedura de divorț! Fratele miresei a declarat pentru un ziar local: ,,Exista un acord în contractul prenupțial între sora mea și viitorul ei soț care presupunea că ea nu va folosi aplicații de social-media, precum Snapchat, Instagram sau Twitter pentru a posta sau pentru a trimite imaginile ei. A fost inclus în contract. Din nefericire, sora mea nu și-a onorat promisiunea, și a trimis unor prietene poze de la ceremonie, iar acest lucru l-a făcut pe mire să ia decizia de a divorța".

La începutul anului a mai existat un astfel de caz, un soț a divorțat de soția sa deoarece aceasta era prea mai ocupată să trimită sms-uri prietenelor sale decât să își consume căsătoria. cei doi erau într-o cameră de hotel iar ea l-a împins fiindcă voia neapărat să răspundă la mesaje! Cei doi au început să se certe, fapt care l-a făcut pe noul soț să îi spună că vrea să divorțeze.
Ads

Cele mai citite stiri de azi