Societate

Publicat Vineri, 21 octombrie 2016 , ora 12:34, de Cristina Stancu

Întreaga ei familie e ÎNGROZITĂ de ceea ce face fratele surorii lui de 4 ani

O poveste ca în basme!


Archie a trăit într-un orfelinat din Bulgaria încă de la naștere și nu și-a cunoscut nicodată familia. Astăzi încă mai există multe prejudecăți referitoare la dizabilitatea lui, o mutașie genetică a celui de-al 21-lea cromozom, în mod normal cunoscut sub numele de sindromul Down. Nimeni nu a dorit să îl înfieze pe acest copilaș bolnav cu un zâmbet minunat.

Timp de șapte ani Archie a rămas singur până într-o zi când o familie din Texas a găsit o poză pe internet cu chipul lui, imediat au mers în Bulgaria deoarece au simțit imediat că acest copil este deja fiul lor, dar nimeni nu a putut bănui ce se va întâmpla. Când au spus întregii familii și prietenilor despre planurile lor de adopție, toți i-au condamnat pentru decizie, spunând că va fi un pericol pentru viitoarea lui surioasă mai mică.

down-2.jpg

Încă nu erau siguri, dar la un moment dat fetița ia cuvântul și a spus că toți merită să fie tratați la fel, chiar dacă ai sindromul Down. În imaginile de mai jos ea își prezintă noul frățior și spune că nu ar schimba nimic la el.

Ads

Cele mai citite stiri de azi