Societate

Publicat Luni, 24 octombrie 2016 , ora 15:48, de ROL.ro

O EDUCATOARE din Vrancea a fost filmată vineri în timp ce își lovea elevii/ VIDEO

O educatoare care predă la o grădiniță din Vrancea a fost filmată în timp ce lovea copiii în clasă. Iată ce are aceasta de spus în apărarea ei.


Mihaela Ciornea, educatoarea filmată, în cursul zilei de vineri, în timp ce îi lovea pe cei mici şi ţipa la ei, scenele fiind înregistrate cu telefonul mobil de o mămică și prezentate de Monitorul de Vrancea, a recunoascut că l-a lovit pe unul dintre copii, motivând că şi-a „ieşit din fire”.

Este foarte adevărat, dar eu mă gândesc că ar fi mai bine dacă v-aţi deplasa la faţa locului luni, vor fi şi părinţii, şi copiii. Putem vorbi altfel, în cunoştinţă de cauză. Doamna care a filmat, a filmat doar momentul (n.r – bătaia), dar trebuia să filmeze şi momentele precedente. Sunt dedesubturi. Ştiu cu cine am de-a face şi am recunoscut greşelile şi ieşirile, pot să le justific. Este singurul copil care a fost aşa. Dacă sunt vinovată, sunt vinovată. Îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce am făcut. Dar mă bazez pe prezumţia de nevinovăţie…mi-am ieşit din fire”, a declarat aceasta, pentru Monitorul de Vrancea. 

„Dacă te mai ridici, iei bătaie. Te dezbrac. Poate să mă ia poliţia, în secunda doi. Te dezbraci şi te trimit acasă”, acestea sunt cuvintele adresate de educatoare.

Inspectorul Ion Ionaşcu, din cadrul Inspectoratului Şcolar Vrancea, a declarat că va analiza faptele. „În funcţie de gravitatea lor şi de timpul pe care îl avem, vom merge acolo şi vom vedea care este situaţia”, a tinut să precizeze acesta.

Mai mult, directorul Şcolii Vrîncioaia, Nicuşor Caloian, a declarat, tot pentru sursa citată, că a stat de vorbă cu educatoarea în cauză, dar a precizat că nu a putut schimba prea multe vorbe cu aceasta pentru că este „mai emotivă şi s-a panicat”. Cu toate acestea, barbatul a promis ca va demara o ”anchetă internă, riguroasă” şi că „vinovatul va fi sancţionat”.
Ads

Cele mai citite stiri de azi