International

Publicat Vineri, 14 octombrie 2016 , ora 14:34, de ROL.ro

O familie de refugiați, anchetată că ar fi vrut să-și VÂNDĂ COPILUL pe Internet

Un anunț apărut pe un site de vânzare-cumpărare a atras atenția polițiștilor din Germania. O familie de refugiați ar fi publicat o ofertă cel puțin bizară: își vindeau bebelușul de o lună pentru 5000 de euro.


De vânzare: un copil de 40 de zile, care se numește Maria” este textul anunțului care a ridicat grave semnale de alarmă, alături de câteva imagini ale bebelușului. După ce mai multe reclamații au fost îndreptate către mesajul cu pricina, site-ul a decis să-l elimine, notează thelocal.de.

Poliția din Duisburg a intrat pe fir, a dat de urma familiei și i-a percheziționat casa. Oamenii legii au identificat membrii familiei drept refugiați care trăiesc în orașul german. Copilul a fost luat de serviciile de protecție a minorilor, iar părinții au fost chestionați de autorități.

Dacă a fost sau nu o glumă nesărată, vrem ca vinovații să suporte consecințele. Noi am răspuns prompt la mesaje, am blocat utilizatorul și am făcut un raport la poliție. Sperăm că a fost vorba despre o glumă și că bebelușul este bine”, a anunțat purtătorul de cuvânt al site-ului eBay.
Ads

Cele mai citite stiri de azi