Societate

Publicat Vineri, 21 octombrie 2016 , ora 11:21, de ROL.ro

O femeie din Vaslui A TURNAT APĂ CLOCOTITĂ în capul pompierilor veniți s-o salveze.

O femeie din comuna Valeni, județul Vaslui, a reușit sa dea foc la casa în timp ce facea bulion, scrie presa vasluiana.    


Fierbea de zor, pe aragaz, bulionul și la un moment dat a ieșit din casa. Cred ca a lasat un prosop, cu care umbla la oale, mai aproape de flacară. A luat foc, apoi flăcara s-a extins și a luat foc toata casa”, povestește un fiul femeii.

 

Am vazut ca arde, am reușit sa sting focul în bucatarie, am scos butelia și am chemat-o pe mama sa mai dea cu apa pe jar, pe acolo, ce arsese. Dar în restul casei n-am mai reușit. Avem podele din lemn, ca suntem saraci, n-avem bani de gresie. A început sa ardă și în cameră, n-am mai avut ce să fac”, spune bărbatul.

 

Pompierii au venit imediat și au trecut la stingerea incendiului, dar, când au vrut sa intre pe fereastra bucatariei s-o salveze pe femeia care ramasese blocata acolo, în mod inexplicabil, aceasta a aruncat apa clocotita pe ei.

 

Într-un final, pompierii au reușit sa salveze femeia și sa stinga focul, care a distrus casa în proporție de 50%. Întrebata de ce a aruncat cu apa clocotita pe pompieri, femeia a raspuns scurt: “E casa mea și vroiam sa mor în ea”.

Sursa

Ads

Cele mai citite stiri de azi