Diverse actualitati

Publicat Miercuri, 19 octombrie 2016 , ora 11:47, de ROL.ro

ȘOCANT! Femeia al cărei corp pare că se topește FOTO

O femeie din China suferă de o boală rară care face că trupul ei să fie acoperit de tumori uriașe și pare astfel că se topește, scrie stirileprotv.ro .


Medicii de la Spitalul Municipal din Gaozhou au efectuat o operație pentru a-i inaltura două tumori gigant, care aproape acopereau spatele femeii. 
  
Starea lui Tan Yi s-a îmbunătățit după operație, medicii fiind mulțumiți de recuperarea ei și au trimis-o acasă la câteva zile de la operație. Povestea femeii a început în urmă cu 23 de ani, când pe spatele ei au apărut mici tumori, de mărimea unei nuci, însă acestea s-au dezvoltat odată cu prima sarcină a lui Yi. "Câteodată erau și dureroase, însă niciodată nu le-am dat prea mare atenție", a declarat femeia 
  
Însă, tumorile s-au răspândit repede pe întreg corpul, iar două tumori de pe spatele femeii s-au mărit atât de mult, încât se asemănau cu doi saci care îi atârnau de trup. 
  
Din cauza sărăciei, Tan Yi nu a putut să meargă la spital și să își rezolve problema. Pentru a-și întreține familia, Tan muncea în fiecare zi pe câmp, însă după ce tumorile au crescut foarte mult, femeia nu a mai putut merge la muncă. 
  
Pentru că deja era imobilizată la pat din cauza tumorilor, Tan a mers într-un final la spital, iar medicii care au consultat-o i-au pus diagnosticul de neurofibromatoză, o boală genetică, ce poate fi inofensivă sau poate cauza probleme majore. 
  
Femeia a fost supusă și unei intervenții chirurgicale, care a decurs foarte bine, medicii putând să îi îndepărteze tumorile de pe spate care cântăreau aproape 23 de kg, iar după operație Tan a fost foarte fericită că va putea să meargă să muncească din nou la câmp. 

60445712.jpg

60445713.jpg

60445714.jpg

Ads

Cele mai citite stiri de azi