Diverse actualitati

Publicat Luni, 17 octombrie 2016 , ora 11:43, de Cristina Stancu

ȘOCANT: la naștere avea doar 35 de mililitri de sânge în corp, ce îi curgea prin vene fețiței

Copilul care și-a șocat doctorii la naștere, iată ce avea ea în vene în loc de sânge.


Frankie Morrison s-a născut prin cezariană dar a fost imediat resuscitată dintr-un motiv greu de crezut: fetița avea doar 35 de mililitri de sânge în corp. Mama fetei a fost cea care a ajuns de urgență la spital după ce a observat că bebelușul ei nu mai mișca de două zile în pântece.

Mama a mărturisit: ,,Mi-au spus că trebuie să o văd cât mai repede, pentru că starea ei e proastă. Am crezut că o pierd", ea a mai declarat: ,,Am mers la ea și am văzut-o prima dată. Avea tot corpul umflat, avea 4 kilograme, din cauza APEI care se afla în trupul ei, în locul sângelui".

După ce s-a născut iar organismul ei a fost stabilizat, Frankie a fost conectată la un aparat care avea rolul de a o ajuta să respire și a fost dusă la un spital mai mare unde a putut beneficia de ajutorul de care avea mare nevoie.

Deși medicii au spus părinților că dacă fiica lor va trăi atunci cu siguranță va fi imobilizată pentru tot restul vieții într-un scaun cu rotile sau va avea traume cerebrale, în mod miraculos ea și-a revenit.

După trei săptămâni Frankie a primit permisiunea medicilor de a merge acasă.

frankie-2.jpg

frankie-1.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi