Diverse actualitati

Publicat Miercuri, 19 octombrie 2016 , ora 15:05, de ROL.ro

OM DE ȘTIINȚĂ: "Entități NON-UMANE au condus mașini uriașe pe Pământ în urmă cu milioane de ani

Un geolog extrem de cunoscut în Rusia, Alexander Koltipin, a făcut o afirmație controversată după o vizită în valea Frigienilor din Turcia: misterioasele canale din acea regiune ar fi fost făcute în urmă cu milioane de ani de vehiculele de teren ale unor entități non-umane, scrie ziare.com


Alexander Koltipin, doctor și director al Centrului de Cercetări Științifice în Științele Naturale de la Universitatea Internațională Independentă de Ecologie și Politologie din Moscova tocmai s-a întors dintr-o călătorie în Anatolia, scrie Express. 
  
El a descris canalele drept "urmele pietrificate ale roților în depozitele de tuf". 

"Putem presupune că vehicule antice cu roți au mers pe sol moale, probabil umed. Din cauza greutății, urmele sunt adânci. Și ulterior aceste urme-și toată suprafața dimprejur-s-au pietrificat și au păstrat dovada. Asemenea cazuri sunt binecunoscute geologilor, spre exemplu amprentele dinozaurilor au fost conservate natural în același mod", a afirmat acesta. 

ancient-tracks-anatolia-turkey-333213.jpg

Vechimea urmelor este de 12-14 milioane de ani și ele nu au fost create de oameni: "Avem de-a face cu un fel de mașină sau vehicule de teren". Distanța între canale este constant aceeași și corespunde distanței dintre roțile mașinilor moderne, cu toate că urmele sunt mult mai adânci decât cele create de mașinile de azi. 
  
"Ca geolog pot să vă spun cu certitudine că necunoscute vehicule antideluviene au mers prin centrul Turciei în urmă cu 12-14 milioane de ani", și este o chestiune evitată în general de arheologi pentru că le va "ruina toate teoriile clasice". 

phrygian-valley-tracks-333206.jpg

"Eu cred că vedem semnele civilizației ce a existat înainte de crearea clasică a acestei lumi. Poate creaturile pre-civilizației nu erau ca oamenii moderni", a mai afirmat acesta. 


Ads

Cele mai citite stiri de azi