Peste 200.000 de elevi s-au luptat pentru premiile Carrefour. Azi s-au decis castigatorii excursiilor la Disneyland Paris


Facebook
Peste 200.000 de elevi s-au luptat pentru premiile Carrefour. Azi s-au decis castigatorii excursiilor la Disneyland Paris

Zarva mare, glasuri si rasete de copii - joi dimineata la hipermarketul Carrfour Militar din Capitala. Pe pereti - sute de desene si picturi care infatiseaza un Mos Craciun incarcat cu daruri.

Aceeași atmosfera a fost in alte 15 hipermarketuri Carrefour din țara, cu ocazia desemnarii caștigatorilor unui megaconcurs de desene organiazat in aproape 700 de școli.

Intr-o sala de la etajul I al cladirii Carrefour din Militari, cateva zeci de copii, insotiti de parinti, bunici sau dascali se foiesc nerabdatori in scaune.

Cu totii, alaturi de multi alti copii din 16 orase ale tarii au participat la editia cu numarul 20 a concursului de desene de Craciun organizat de lantul de hipermarketuri Carrefour Romania. Astazi este festivitatea de premiere si cu totii viseaza la premiul cel mare: o excursie de doua zile la Disneyland Paris.


S-au inscris 682 de scoli

Simultan, in alte 15 orase ale tarii, alti copii trec prin aceleasi emotii. In jur de 260.000 de elevi din clasele I-VIII au desenat si si-au inscris lucrarile in concurs.

La competitie au participat 682 de scoli din Bucuresti, Buzau, Focsani, Arad, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Braila, Oaradea, Sibiu, Suceava, Drobeta Turnu Severin si Botosani. Copiii au concurat pentru 16 excursii la Disneyland impreuna cu familia (una pentru fiecare oras participant), 16 sisteme informatice, 25 de biciclete DHS, 25 de DVD playere Philips, 25 de Mp3 playere oferite de DHS si 160 de cupoane de cumparaturi Cerrefour, in valoare de 100 de lei fiecare. In plus, organizatorii promit peste 10.000 de produse oferite ca premii de participare.

Marii castigatori din Bucuresti

In Bucuresti, unde au fost cei mai multi participanti (241), festivitatea a inceput cu decernarea a 10 mentiuni speciale, insotite de cupoane de cumparaturi, au urmat 8 Mp3 playere, 8 DVD playere si 8 biciclete.

Premiul al II-lea constand intr-un sistem informatic a fost castigat de Theodora Ruth Bratu, de la scoala nr 198 (clasa a II-a B), iar marele premiu a i-a revenit Cristinei Petraru, din clasa I A a scolii numarul 160.

Mai exact, premiile oferite au fost urmatoarele:

-Premiul I - 16 excursii de un week-end, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour, Pepsi, Procter&Gamble, Omnitoys si impartite in fiecare oras unde exista un hipermarket Carrefour
-Premiul II - 16 sisteme informatice, oferite de Carrefour
-Premiul III - 25 biciclete oferite de Eurosport DHS
-Mentiuni clasele V-VIII - 25 DVD player-e, oferite de Philips
- Mentiuni clasele I-IV - 25 de MP3 player-e oferite de Eurosport DHS
-Mentiuni speciale - 160 cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei oferite de Carrefour.
S-au mai acordt si peste 10.000 de premii de participarpentru elevi din clasele castigatoare.» vezi articolul original


sursa:

vezi comentariile
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)Stiri despre berbec, categoria horoscopul zilei
Berbec
Stiri despre taur, categoria horoscopul zilei
Taur
Stiri despre gemeni, categoria horoscopul zilei
Gemeni
Stiri despre rac, categoria horoscopul zilei
Rac
Stiri despre leu, categoria horoscopul zilei
Leu
Stiri despre fecioara, categoria horoscopul zilei
Fecioara
Stiri despre balanta, categoria horoscopul zilei
Balanta
Stiri despre scorpion, categoria horoscopul zilei
Scorpion
Stiri despre sagetator, categoria horoscopul zilei
Sagetator
Stiri despre capricorn, categoria horoscopul zilei
Capricorn
Stiri despre varsator, categoria horoscopul zilei
Varsator
Stiri despre pesti, categoria horoscopul zilei
Pesti