Regional

Publicat Marti, 05 ianuarie 2010 , ora 01:17

Prefectul se implica in rezolvarea problemei asigurarii agentului termic la Centrul de Transfuzii

Prefectul Claudiu Palaz se implica in rezolvarea problemei asigurarii agentului termic la Centrul de transfuzii Ca urmare a sesizarilor primite in legatura cu intreruperea alimentarii cu energie termica a Policlinicii nr.

1 si a Centrului de Transfuzii din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, prefectul Claudiu-Iorga Palaz i-a convocat astazi pe Constantin Dina, directorul coordonator al Directiei de Sanatate Publica Constanta, pe Dan Capatana, managerul spitalului, si reprezentantii firmei contractate, responsabile pentru remedierea defectiunilor la instalatia de incalzire a celor doua institutii.
Din datele puse la dispozitia prefectului, sumele necesare pentru efectuarea lucrarilor de reparatii sunt asigurate, ceea ce permite demararea de urgenta a acestora, termenul de finalizare fiind stabilit pentru data de 20 ianuarie 2010. “Am dispus ca Directia de Sanatate Publica sa monitorizeze in permanenta stadiul lucrarilor si sa ma informeze in legatura orice problema care ar putea intarzia sau impiedica finalizarea acestora, pentru a putea gasi in timp util solutii pentru rezolvarea situatiei " a declarat prefectul judetului.

Nr. 64/CP/04.01.2010                                    ...

vezi articolul original

Cele mai citite stiri de azi