Societate

Publicat Marti, 25 octombrie 2016 , ora 13:15, de ROL.ro

Președintele României îi numește "FANATICI RELIGIOȘI" pe 90% dintre români

Peste 3 milioane de români creștini au semnat o Petiție către Curtea Constituțională pentru modificarea Constituției. Rugămintea acestor 3 milioane de români a fost ca în Constituție să se mentioneze clar că FAMILIA este alcătuită dintre un Bărbat și o Femeie. 


Curtea Constituțională a avizat favorabil cele 3 milioane de semnături și a dat verde modificării Constituției. În mod neașteptat, Președintele României atacă la baionetă, cu o declarație stupefiantă!!! 
Un comentator român, destul de înrăit și rănit de declarația Președintelui României, i-a adresat acestuia un mesaj în scris destul de acid:

„Trebuie să revenim la ceea ce se numește tolerantă și acceptarea celuilat, acceptarea celuilalt cu bune și rele, nu suntem toți la fel. Este greșit să dăm ascultare sau să mergem pe calea fanatismului religios sau a solicitarilior ultimative. Eu nu cred în ele și nu le sprijin. Eu sunt adeptul toleranței, încrederii și deschiderii spre ceilalti” a declarat Klaus Iohannis. 
  
Nici dacă îl lovea vreo „cometa” de-a lui Lucifer fix în scăfîrlie, Președintele Klaus Iohannis nu putea declara o asemenea INEPȚIE!!! 

Bre Iohannis, în România încă mai există vreo 19-20 de milioane de creștini, mai buni său mai răi! Păi Domnule Prezident, ne faci FANATICI fiindcă în credința noastră creștină considerăm ca FAMILIA, cununata în Biserică, este posibilă doar între un bărbat și o femeie ?! Ați băut cianură Domnule Iohannis ?! Adică noi românii sîntem ISIS ?! Suntem TERORIȘTI ?! 
  
Bre Iohannis, du-te și te culcă ! Dacă nici noi creștinii nu sîntem toleranti… înseamnă că matale joci în altă „echipa” decît poporul tău ! E GRAV ! 
Bre Iohannis, că nu vă mai pot numi Președintele României, luați ascultare: 
1. Creștinii sînt cei mai toleranți oameni de pe Pămînt. 
2. Îi acceptăm pe toți, așa cum sînt, diferiți de noi. 
3. Creștinii nu dau niciodată „solicitari ultimative”. 
4. Pe „calea fanatismului religios” ești matale, nu creștinii! 
  
Apropo Mr. Prezident KWI, tocmai ați jignit, prin declarația tembelă izvorita din putzul gîndirii d-voastră, vreo 2 miliarde de creștini! Așa sîntem noi, credem că FAMILIA este rezultatul dintre un Bărbat și o Femeie cu binecuvîntarea Bisericilor Creștine! 
În rest, ce fac oamenii în dormitor sau cum vor ei să se combine, inclusiv la Primărie cu acte justificative, nu e problema noastră, a creștinilor. Dumnezeul nostru a promis Mîntuirea pentru fiecare și noi Creștinii sîntem învățați să nu Judecăm pe Aproapele Nostru ! Chiar dacă ne faceți „FANATICI RELIGIOSI” ! 
  
Să fiți mîntuit Domnule Președinte! 
  
  
Radu Moraru" 

Ads

Cele mai citite stiri de azi