Ce tatuaje v-ati tras!

Vor sa fie mai cu mot Britney Spears - buze, la incheietura mainii drepte Victoria Beckham - initiale si date la mana stanga Jessica Alba - floare de lotus, pe mana dreapta Rihanna - desen tribal, la incheietura mainii drepte Katy Perry - Iisus, la mana stanga Gisele Bundchen - stea, pe incheietura mainii stangi Dana AramaDin dorinta de atrage atentia asupra lor, divele din swobizul mondial si-au facut tatuaje la incheietura mainii, cu tot felul de mesaje.Tatuajele sunt la mare moda. Cel putin asa pare daca este sa ne luam dupa numarul tot mai mare al vedetelor care si-au desenat astfel diverse parti ale corpului, pentru a fi mai cu mot decat restul lumii si pentru a fi sigure ca astfel atrag atentia asupra lor.
Daca unele au suportat dureri groaznice pentru a se tatua in parti sensibile ale corpului, cele mai multe au ales sa-si deseneze diverse modele, cu diferite mesaje, pe incheietura mainii.
Artistele sunt atat de mandre de tatuajele lor, incat de cele mai multe ori poarta cu haine fara maneca pentru a si le pune in evidenta. Actrita Jessica Alba are la incheietura mainii drepte un desen care reprezinta o delicata floare de lotus. In momentele ei mai putin fericite din anii trecuti, turbulenta cantareata Britney Spears si-a tatuat pe incheietura mainii drepte niste buze. Cantareata Katy Perry este atat de religioasa, incat si-a scris numele lui Iisus pe partea inimii, la incheietura mainii stangi. Colega ei de breasla, solista americana Rihanna, are la mana dreapta un imens desen tribal. Sotia celebrului fotbalist englez David Beckham, Victoria, nu putea sa nu se incadreze si ea in randul divelor cu tatuaje la inche-ietura mainii, motiv pentru care are un desen, la mana stanga, care reprezinta niste initiale si date. Frumoasa brazilianca Gisele Bundchen, care face furori pe podiumurile de moda din intreaga lume, are, pe incheietura mainii stangi, un tatuaj in forma de stea.


» vezi articolul original


sursa:


Inchide