Dan Andronic face nunta la Monte Carlo

Dan Andronic (38 de ani), fost ziarist devenit consultant politic, se casatoreste astazi cu avocata Mona Comsea (35 de ani).

Petrecerea se va desfasura la Monte Carlo, intr-un hotel al nasului Dumitru Nicolae, patronul grupului de firme "Niro".

Printre invitati, pe Coasta de Azur, se vor afla si premierul Calin Popescu Tariceanu, si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.

Mirele a mai fost casatorit cu Anca Alexandrescu (fiica ziaristului Horia Alexandrescu), in prezent consiliera a lui Adrian Nastase.

Dupa divort, Andronic a avut o relatie de cativa ani cu Angelica Vintu, fosta sotie a lui Sorin Ovidiu Vintu.

Şi mireasa, buna prietena a Ioanei Tariceanu (sotia premierului), a mai fost casatorita. Mona Comsea are doua fetite, in varsta de trei, respectiv cinci ani, pentru custodia carora se lupta in instanta cu fostul sot, Gabriel Ionita.

Consultant politic pe "axa" PSD-PNL

Dan Andronic a debutat in presa in 1992, ca redactor la "Evenimentul zilei", unde activa si tatal sau, caricaturistul Adrian Andronic.

A ocupat functii de conducere la EVZ (redactor-sef adjunct), Prima TV (director de programe), Realitatea TV (director general) si "Curentul" (director).

Devenit consultant politic, s-a ocupat de imaginea PSD (pe vremea guvernarii Nastase), apoi a "migrat" spre noul partid de guvernamant, PNL.

Consultantul politic Dan Andronic si avocata Mona Comsea se casatoresc, astazi, la Monte Carlo, intr-un hotel al nasului Dumitru Nicolae, patronul Niro. Premierul Tariceanu si Bogdan Olteanu sunt invitati de onoare. Cei doi sunt deja cununati civil, din luna ianuarie a acestui an.

Dan Andronic isi pune din nou pirostriile Apropiat de fosta sotie a lui Vantu

Fost ziarist, acum consultant politic, Dan Andronic a mai fost casatorit cu Anca Alexandrescu, consilier al fostului premier Adrian Nastase.

Şi mai de notorietate este relatia mai mult decat amicala a lui Dan Andronic cu fosta sotie a lui Sorin Ovidiu Vintu, Angelica. Presa de scandal a sustinut ca Dan Andronic a fost motivul pentru care Angelica a divortat de Sorin Ovidiu Vintu.

Mireasa are doua fetite

Avocata si buna prietena cu Ioana Tariceanu, sotia premierului, Mona Comsea a mai fost, la randu-i, casatorita, cu un om de afaceri. Mona Comsea are doua fiice, in varsta de trei si cinci ani.

De altfel, intre ea si fostul sot, Gabriel Ionita, exista un proces de incredintare a copiilor, aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti. Acesta nu este singurul litigiu dintre cei doi. Avocata si-a mai actionat sotul in judecata si pentru stabilirea partajului, iar procesul are termen pe 25 septembrie, la Judecatoria Sectorului 1.

Consultant al PSD si PNL

Dan Andronic a fost redactor-sef adjunct al cotidianului "Evenimentul Zilei" pana in 1996, cand a plecat la Prima TV, unde a lucrat trei ani, initial ca realizator de talk-show-uri, apoi ca director al departamentului Ştiri. A fost, apoi, editorialist si director al cotidianului "Curentul", pentru ca, intre 2003-2004 sa ajunga in fruntea Realitatea TV.

Dan Andronic a devenit, ulterior, consultant politic, asociindu-se cu Bogdan Teodorescu. Printre contractele cele mai banoase si de notorietate ale consultantului politic Dan Andronache se numara cele cu PSD si PNL.» vezi articolul original


sursa:


Inchide