Reflexoterapia poate readuce la valori normale colesterolul sanguin

Gheorghe Mihai, 55 ani, Bucuresti: Sunt predispus la ateroscleroza. Analiza de laborator a sangelui arata, pentru colesterol, o valoare cu mult peste cea normala.

Reflexoterapia ma poate ajuta?
Raspuns: Colesterolul poate scadea ajungand in limite normale daca urmati un tratament de reflexoterapie, tehnica de echilibrare a functiilor organismului, care se aplica la urechi, maini si anumite zone de la picioare.

Pana cand veti reusi sa ajungeti la cabinet pentru un tratament de specialitate, va recomand sa masati zilnic, de 2-3 ori, zona reflexogena de echilibrare a functiilor ficatului, care se afla pe marginea laterala interna a labei piciorului, la jumatatea osului metatarsian 1 care corespunde halucelui (degetului mare). Schema de tratament mai cuprinde zone reflexogene de echilibrare a sistemului nervos central si a sistemului endocrin.

Trebuie sa stiti ca rolul ficatului in reglarea colesterolului e primordial. Ficatul sintetizeaza acest colesterol, acumuleaza excesul de colesterol alimentar, sustrage excesul de colesterol circulant, il transforma in acizi biliari, favorizand scoaterea sa din organism. De asemenea, ficatul excreta colesterol prin bila, pentru a fi eliminat odata cu fecalele.

Pentru consultatie si tratament va astept la cabinetul Prima Reflex din Calea Calarasilor 178, bl. 60, sc. b, ap. 38, parter, unde va puteti programa la nr. de tel. 320.00.23. Cititorii ziarului Libertatea care se programeaza in urmatoarele 5 zile beneficiaza de consultatii gratuite.

Georgeta Baloiu
Specialist in reflexoterapie» vezi articolul original


sursa:


Inchide