Societate

Publicat Marti, 18 octombrie 2016 , ora 08:57, de Cristina Stancu

S-a aruncat de la etaj, își ținea fiul de 8 ani în brațe. Ce i-a făcut soțul e ABSURD!

Anna Ozhigova a sărit de la balcon împreună cu fiul său, ce i-a făcut soțul ca să o convingă că MOARTEA e singura soluție?


Anna, o mamă de 33 de ani, intrase într-o depresie după ce făcuse o operație estetică la nas, într-o bună zi femeia și-a luat fiul adormit, Gleb, în vârstă de 8 ani, în brațe și a sărit împreună cu el de la balconul apartamentului lor din orașul siberian Omsk. Amândoi și-au găsit sfârșitul în acest fel.

Prietenii femeii spun că aceasta și-a făcut operația din cauza căsniciei sale cu probleme. Ea le-a spus că soțul ei guiță încontinuu la ea, fiindcă arată ca un porc. Acesta este motivul pentru care femeia a luat această decizie implacabilă.

Înainte de a face acest gest definitiv, Anna a scris unei prietene în care îi spunea că nici măcar nu poate zâmbi, că nările ei sunt la fel de mari ca ale unui porc, că soțul ei GUIȚĂ de fiecare dată când o vede și nu se poate obișnui cu modul în care arată după operație, soțul i-ar fi spus și că a fost stupid să își facă această operație.

Femeia i-a mai spus și că nu poate accepta ideea că va rămâne cu acel nas pentru totdeauna, că merge la un psiholog. Se pare că soțul voia să se despartă de femeie și, fiind un om de afaceri de succes, avea de gând să îi ia copilul.

Iată ce a scris femeia pe un bilet, înainte de a se sinucide împreună cu copilul ei: ,,Am vrut fericire, bunătate și pace pentru Gleb. Dar el crește acum în furie".

sinucigasa-2.jpg
Ads

Cele mai citite stiri de azi