Societate

Publicat Vineri, 21 octombrie 2016 , ora 11:09, de Cristina Stancu

S-a născut fără creier iar mama lui refuză să îl crească, dar ce s-a întâmplat e incredibil

O poveste tragică.


Allison și Josh s-au căsătorit imediat după ce au terminat facultatea și plănuiau să aibă cel puțin trei copii, dar acum cred că Dumnezeu a avut alt plan pentru ei. Astăzi ei au patru copii biologici și alți trei îngerași adoptați.

Într-o zi Allison a primit un telefon de la o prietenă, aceasta i-a spus că o mamă care e pe cale să nască vrea să găsească pe cineva care să îi adopte copilul. Cei doi au fost în al nouălea cer, știau că asta este ceea ce Dumnezeu voia de la ei. Dar în timp ce erau în mașină, în drum spre spital, au primit un telefon care le-a schimbat viața: mama născuse gemeni!

Dar exista o mare problemă cu unul dintre ei, o fetiță. Ea nu avea creier. Se născuse doar cu craniul dar fără creier iar doctorii știau că micuța nu va trăi prea mult. Numele ei este Ava, iar familia ei cea nouă se bucură să îi fie alături. Deși Ava are craniu, ea nu are materie cerebrală, așa că tot ce poate corpul ei să facă este să mențină și să regleze toate funcțiile automate: bătăile inimii, respirația și digestia.

Iată povestea lor:

Ads

Cele mai citite stiri de azi